Forum > ix35 EL
[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35
fireduck:
--- Cytat: "rybkin" ---
--- Cytat: "fireduck" ---Właśnie wczoraj do mnie dotarło czego mnie najbardziej brakuje. Brakuje otwieranej tylko tylnej szyby w klapie bagażnika. Tak jak to było w Tusconie i Kie Sportage starszej generacji. Zwłaszcza by mi się przydało gdy mam na haku bagażnik z rowerami.
--- Koniec cytatu ---
A jaki masz bagażnik,na ile rowerów,jak się sprawuje?Właśnie chcę kupić na hak na 4 rowery.
--- Koniec cytatu ---
Ja ma firmy INTERPACK. Na 4 rowery tylko nie uchylny. Ale zapłaciłem 500 zł. Prosty montaż cała listwa ze światłami i miejscem na rejestrację jest. Do Chorwacji z 4 rowerami bez żadnych problemów. bagażnik stabilny 150-160 km/h można ładować na autostradzie :).
rybkin:
Moj wybór padł na nie uchylny na 4rowery firmy Amos,raczej konstrukcja ta sama,powinien wytrzymać.
Pozdrawiam!
popek38:
Polecam Thule Euroway, trochę droższy ale uchylny i lekki.
rybkin:
--- Cytat: "popek38" ---Polecam Thule Euroway, trochę droższy ale uchylny i lekki.
--- Koniec cytatu ---
Ładny!
Jednak nie moglem przełknąć brzydki wygląd tego AMOSa(bez obrazy posiadaczy) i wziąłem WJENZEK ALFA 3+1( z Czeskiego filmu :) ),wyszło trochę taniej niż Euroway z adapterem.
Pozdrawiam
Gringo:
Aaaa jeszcze jeden duży brak - automatyczne otwieranie/ zamykanie szyby z przodu po stronie pasażera :evil:
Nawigacja
[#] Następna strona