Forum > ix35 EL
[ix35 EL] brakujące gadżety w ix35
klemens:
Noo, ja po namyśle celowo NIE wziąłem automatu, czego teraz żałuję.
zomol:
--- Cytat: "paff" ---
Co do tematu wątka, to mi brakuje automatu, bo w manualu drążkiem trzeba machać jak rakietą tenisową. A nie kupilem, bo gdybym miał kasę, to wybrałbym zupełnie inne auto i to innej marki.
--- Koniec cytatu ---
Ja gdybym zdecydował się kupić 2.0 Diesla 4WD to odżałowałbym i te 5 tys na automat :-P
paff:
Znowu nie na temat.
Napisałem wyraźnie, że nie miałem. Kupiłem ixa, bo brakowało mi ok 6 tysiaków do auta na które polowałem, a termin cisnął. Zadowolony jestem, bo starczyło na 4WD i do tego mogę za sobą ciągnąć aż 2 tony :)
Chyba mi brakuje tempomatu, nigdy nie miałem, ale podejrzewam, że doceniłbym.
Teraz zastanawiam się nad uchwytem do telefonu i oprócz przyssawek, ktorych nie chcę jest jeden brodit, który wygląda kosmicznie, a mi pasowałoby umieścić telefon blisko gniazda, bo są tam dwa słupki - tylko jak to zrobić ?
fireduck:
Właśnie wczoraj do mnie dotarło czego mnie najbardziej brakuje. Brakuje otwieranej tylko tylnej szyby w klapie bagażnika. Tak jak to było w Tusconie i Kie Sportage starszej generacji. Zwłaszcza by mi się przydało gdy mam na haku bagażnik z rowerami.
rybkin:
A jaki masz bagażnik,na ile rowerów,jak się sprawuje?Właśnie chcę kupić na hak na 4 rowery.
Nawigacja
[#] Następna strona