Forum > Matrix / ix20

[ix20] Zawieszenie

<< < (15/16) > >>

Multila:
Ja również dołożę kilka słów. Póki co mam na liczniku 3 tys. km i zawieszenie pracuje dobrze. Nie dostrzegam żadnych wad i oby tak zostało :-)

zbyniuw48:
Gratuluję wyborU kolorU samochodU - mam taki sam :mrgreen:
Zachowaj ostrożność w czasie jazdy na zakrętach przy nierównej nawierzchni. Zrób sobie testy pod kątem zachowania się tyłu samochodu. Tylko wybierz do tego bezpieczne miejsce !!! Samochód potrafi się zmienić w mocno nadsterowny - czyli tylne koła mogą stracić przyczepność na nierównościach. Na tym w skrócie polega problem z zawieszeniem w tym modelu. Ale może nie dotyczy to Twojego samochodu - czego szczerze życzę  :mrgreen:

lukasz.zst:

--- Cytat: "kri$" ---Więc tak źle z Hyundai Polska nie jest, dostałem pismo, że pomimo skończenia gwarancji na amortyzatory tylne, w ramach dobrej woli producenta, może zostać przyznana naprawa. Mam się zgłosić w serwisie i potwierdzić wadę. Wada i tak została stwierdzona na przeglądzie, więc powinno być bez problemu.
Wniosek wysłany przez serwis, czekam na odpowiedz, trwa to podobno do 2 tygodni.

[ Dodano: 2015-02-17, 12:23 ]
Przyszła odpowiedz z Hyundaia, niestety z uwagi na brak budżetu Goodwill, nie mogą pozytywnie rozpatrzyć wniosku.
--- Koniec cytatu ---

Daltego podchodze do tego że nigdy wiecje HYundaia

kosmos2011:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Daltego podchodze do tego że nigdy wiecje HYundaia
--- Koniec cytatu ---

Zadziwiająca zmiana zdania bo jeszcze miesiąc temu :

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Dlaczego nedzny bardzo fajne auto , chodz mam problemy znim ale od tego jest gwarancja i pożadny serwis a nie pseudo serwisy .Ja na pewno kupie drugiego takiego samego
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja mialem przedtem VW czyli seata i nigdy wiecej tego auta . Jestem gwarncja 5 letnia w hyundaiu i mam wszytko w d. Bede dalej zachecał do Hyundaia
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "lukasz.zst" --- Myślałem nad zakupem ix35 1.6 GDI comfort biały ale przeraża mnie cena 73 tys.zł i brak 4x4. Czy jest sens kupowanie takiego auta.
--- Koniec cytatu ---

Cytaty w oryginalnej pisowni.

lukasz.zst:
Wiem
O tym i sam nie wiem .
Jak widzę nowego ix20 ktory ma byc dostepny na rynku to zasanawiam w jaka strone cenowa pujdzie Hyundai Polska

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej