Forum > Matrix / ix20
[ix20] Zawieszenie
kosmos2011:
Screen to tzw zrzut ekranu, a aukcja to "zorganizowana forma sprzedaży" w tym przypadku allegro.
Za jakiś czas aukcja się skończy i osoba zainteresowana ( Twoja osoba już nie jest zainteresowana bo już nie posiadasz ix20) zakupem zamienników amortyzatorów do ix20 nie uzyska informacji o ich oznaczeniu (modelu).
jack55:
kosmos2011 bez przesady, odnośnik jaki zamieściłem zawiera wszystkie potrzebne informacje,
każdy kto jest zainteresowany zakupem zapisze sobie oznaczenie amorków i po problemie ;-)
kosmos2011:
Za rok, dwa już nie będzie śladu po tym ogłoszeniu i nikt nic nie zapisze.
Jeśli nie chcesz zrobić screena nie zamieszczaj linka "do materiałów o charakterze krótkotrwałym" tylko napisz amortyzator Kayaba 349098.
III Ogólne zasady publikacji na Forum
10. Zabrania się umieszczania SPAMU na Forum, posty zawierające treści:
b. odnośniki do materiałów o charakterze krótkotrwałym, których aktualność po określonym czasie wygasa, takich jak wszelkie linki do aukcji, ofert promocyjnych, wyprzedaży i itp. (nie dotyczy działu "Giełda", "Zakup Hyundai'a"); będą kasowane, a ich Autor otrzyma ostrzeżenie.
jack55:
Kolega z Ormo czy jak, że straszy regulaminem.
kosmos2011 zamiast pouczać innych co i jak na forum zamieść sam screen aukcji i będzie po problemie ;-)
Czepiasz się niepotrzebnie jakiś szczegółów.Jakie to polskie niestety :-/
http://www.kyb-europe.com/kyb-poland/catalogue.asp#
kri$:
Więc tak źle z Hyundai Polska nie jest, dostałem pismo, że pomimo skończenia gwarancji na amortyzatory tylne, w ramach dobrej woli producenta, może zostać przyznana naprawa. Mam się zgłosić w serwisie i potwierdzić wadę. Wada i tak została stwierdzona na przeglądzie, więc powinno być bez problemu.
Wniosek wysłany przez serwis, czekam na odpowiedz, trwa to podobno do 2 tygodni.
[ Dodano: 2015-02-17, 12:23 ]
Przyszła odpowiedz z Hyundaia, niestety z uwagi na brak budżetu Goodwill, nie mogą pozytywnie rozpatrzyć wniosku.
Nawigacja
[#] Następna strona