Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - Terracan
zeeb:
Jeszcze z 5 szt zobaczysz i będziesz spec :)
Zobacz jak praktyka szybko uczy, jeszcze kilka dni temu nie wiedziałeś nic...
Teraz jak nabrałeś już trochę wiedzy to możesz do poszukiwań bez większych obaw włączyć miśki. Tak trochę będę przy nich obstawał bo jednak model bardziej popularny, możliwości zakupu części (zamienniki) znacznie większe, spokojniej pojedziesz za granicę z powyższych powodów. Do tego dochodzi też kwestia komfortu i możliwości napędowych. No i kwestia odsprzedaży za jakiś czas. Myślę że miśka sprzedaż szybciej. Dużo szybciej.
jaclwapl:
--- Cytat: barzuc ---
--- Cytat: "zeeb" ---
Powoli się przekonuję, że jak trafię na ten egzemplarz - będę to wiedział od razu :)
--- Koniec cytatu ---
Ja tak miałem ze swoim Santkiem.... już z daleka mnie wypatrzył:).... Zanim nie znalazłem to oglądałem chyba ze 20 różnych.... część z nich odpuszczałem po samej kontroli wzrokowej... Pamiętaj... ten Twój gdzieś tam jest i na Ciebie czeka:)
--- Koniec cytatu ---
barzuc:
--- Cytat: "zeeb" ---Jeszcze z 5 szt zobaczysz i będziesz spec :)
Zobacz jak praktyka szybko uczy, jeszcze kilka dni temu nie wiedziałeś nic...
--- Koniec cytatu ---
Z tym specem to bez przesady :)
A nauka - praktyka jedno, Wasza pomoc (za co wszystkim dziękuję i mam nadzieję, że jeszcze trochę cierpliwości Wam zostało) - drugie, szperanie tu i ówdzie - trzecie.
--- Cytat: "zeeb" ---Teraz jak nabrałeś już trochę wiedzy to możesz do poszukiwań bez większych obaw włączyć miśki.
--- Koniec cytatu ---
Wczoraj je sprawdziłem... i nie spodziewałem się tego co zobaczyłem - mają mniejszą przestrzeń bagażową niż Terracan (biorąc poprawkę, na to że producenci przesadzają z pojemnością kufra to i tak wychodzi prawie połowa mniej... na poziomie SF czy XTrial-a).
Ja niestety muszę patrzeć żeby do bagażnika zmieścił mi się wózek (bez rozkładania i kombinowania), rowerek jeden i drugi, plecak walizka i przysłowiowe "chgw" co jeszcze ;)
Jak będę miał jakiegoś "miśka" na żywo przy okazji to rzucę okiem na kufer - tak dla spokojności :)
Z miśkami jeszcze jeden problem jest - musiałbym "cofnąć się" spokojnie o 2-3 lata rocznikowo, poza tym trochę mają opinie takich co się z rdzą i zgnilizną bardzo kumplują ;) Z kolei jak patrze na podwozie Terracana w wieku 10-11 lat - czuje że tu jeszcze to pojeździ bez większego stresu :)
--- Cytat: "jaclwapl" ---Pamiętaj... ten Twój gdzieś tam jest i na Ciebie czeka:)
--- Koniec cytatu ---
Bardzo na to liczę :)
zeeb:
Jak poszukiwania?
barzuc:
Niestety bez żadnych widocznych postępów.
We wtorek byliśmy oglądać jednego... w sumie najlepszy z tych wszystkich, które do tej pory widzieliśmy.. ale to mimo wszystko to jeszcze "nie to"...
Nawigacja
[#] Następna strona