Forum > Accent
[Accent LC] sonda lambda i ?
accentzproblemami:
miq13 podniosłeś mnie na duchu i dałeś mi wiarę że można ;D może od razu zacznę od przypływomierza (pamietasz przybliżoną cene?) później pojadę na komputer ... kable i świece też wymieniłem od razu po zakupie niestety ten samochód był troszkę bardzo :mrgreen: zaniedbany :P
miq13:
Jak kupiłem swojego to wszystko wyczyszczone i gotowe do jazdy. a później się na dzień dobry "check", okazało że tylna wycieraczka nie działa, po tygodniu nie mogłem ruszyć bo szczęki od hamulców się zacięły, tylni pas zablokowany, alarm odłączony i nie ma funkcji zamknięcia centralnym zamkiem bez uruchomienia alarmu, podświetlenie panelu do dziś mi nie działa i już nawet nie chce mi się teraz dłubać, poczekam do wiosny :) jeszcze jakiś "mądry" się wypowiedział że chyba auto było bite bo słupki są nierówno i maska ma inny kolor... po jakimś czasie i usunięciu większości usterek podliczyłem koszty i w sumie nie wyszło nawet drogo, więcej to kosztowało nerwów niż pieniędzy ;)
no to taka dygresja :D a odpowiadajac na Twoje pytanie, kupilem przez Allegro w sklepie kimoto, przysłali w pudełeczku z hologramem i gwarancją na rok. Razem z przesyłką wyszło niewiele ponad 200zł
kosmos2011:
--- Cytat: "miq13" ---kupilem przez Allegro w sklepie kimoto, przysłali w pudełeczku z hologramem i gwarancją na rok. Razem z przesyłką wyszło niewiele ponad 200zł
--- Koniec cytatu ---
Już od jakiegoś czasu niedostępny w Kimoto trzeba szukać oryginału 28164-22610 firmy Kefico nr 9220930001.
accentzproblemami:
Na początek pomyślałem że zajrzę jeszcze do bezpieczników i zdziwiło mnie że jest dość dużo pustych miejsc ... nie mogę nigdzie znaleźć który bezpiecznik odpowiada za co i jaki powinien byc w danym miejscu byłbym wdzięczny jakby ktoś podrzucił jakiś dobry czytelny schemacik :mrgreen:
Zbyszek:
Pamiętaj, że część bezpieczników znajduje się pod maską ale większość jest pod deską rozdzielczą po lewej stronie pod klapką a na klapce masz opisane co jest co. Jeśli chodzi o szczegółowy opis tych pod maską to niestety nim nie dysponuję.
Nawigacja
[#] Następna strona