Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - Sonata
Hants:
Przeglądam własnie manual Chiltona i na samym początku są informacje o wszystkich akcjach serwisowych 1999-2014 ( w USA - wspomniano nawet o łuszczącej się naklejce airbagów na klapkach przeciwsłonecznych). Amerykanie się nie szczypią, wręcz uwielbiają się procesować z producentami aut.
Ani słowa o problemie pompy oleju i balansu. Myślę, że to jednak kwestia kiepskich olejów, lub braku porządnego serwisowania.
Oby.
Dam żnać za 100000 mil. ;)
Sonata2017:
Dziękuję za wszystkie pomocne informacje i poświęcony czas.
Zaczynam poszukiwania wymarzonej Sonaty. Myślę, że będzie to wersja po liftingu i zaufam dwulitrowej benzynie. Na pewno zawitam ponownie z pytaniami.
Pozdrawiam.
andrzej300:
W razie czego nie przejmować się panewkami, panewki są wymienialne
jeżeli były by tylko korby to można to zrobić tanio.
Gorzej jak główne do wymiany...ale wszystko ludzie robią.
Pompe oleju tez zmienić można
andrzej300:
PYTANIE CO WART JEST SILNIK 2.4i w SONACIE?
Mam okazje takie auto kupić z przebiegiem 115 000 km
EDIT: Odpuszczam, bo coś w silniku słychać jakieś stuki podobno, dziwne auto ma 115 tys. 1 właściciel,
andrzej300:
Jeżeli będzie ktoś chętny na Sonatki 2007/2008 tym razem 2.0 Benzynka z małymi przebiegami jedna 153 000 i druga 179 000, z potwierdzonymi urzędowo przebiegami auta z pierwszej ręki, to zapraszam pocz. lutego mają mi przyjechać dwa egzemplarze.polecam jak zawsze ładne dobre i pewne auta...i jak u mnie bywa szybko zmienią właściciela :mrgreen: ta bez alu to 2008 153 tys, a ta z alu 2007 179 tys
Nawigacja
[#] Następna strona