Forum > Accent
[Accent LC] Podnoszenie mocy w Accencie LC 1.3, przeróbki si
gacus2004:
--- Cytat: "tomek27" ---
--- Cytat: "Łukasz" ---Ja i kml rozpoczęliśmy ten temat więc stawianie mi warunków co do pisania w tym temacie przez Ciebie jest co najmniej bezczelne.
Jeśli mamy ochotę sobie porozmiawiać o du*** Maryny i sprzęgle to o tym właśnie będziemy rozmawiać.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "Łukasz" ---kml napisał/a:
czytając Twoje posty widzę, że idea tej przeróbki Cię kompletnie nie rusza
W jakim sensie?
Sama idea wydaje się być ciekawa a, że w życie jej nie wprowadzę to już inna sprawa. I wcale nie o chęci tu chodzi. Po prostu trzeba byłoby w to władować olbrzymią ilość kasy.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "Łukasz" ---Wątek proponuje zakończyć.
--- Koniec cytatu ---
Jesteś wspaniały człowieku. Gratuluję aktywności w wątku który założyłeś. Tylko zastanawia mnie po co tracisz czas swój i innych do pisania i czytania tych wypocin.
--- Cytat: "Łukasz" ---IMHO jest bo tor dyskusji został nadany jeszcze przed wycięciem postów do tego tematu i nie był stricte techniczny. Jak ktoś chce podyskutować to nikt mu nie broni ale jak ktoś wchodzi do wątku i zaczyna postem w którym dyktuje, którejkolwiek z osób w niej uczestniczących warunki to jest to bezczelne. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
To tak jakby ktoś spóźnił się na jakąś imprezę i zamiast usiąść na wolnym miejscu to podszedł do jednego z uczestnikół i powiedział, że ma stąd wypadać bo "ja chcę tu usiąść".
--- Koniec cytatu ---
Z takim podejściem, każdy kto chcę zabrać głoś w Twoim temacie powinien poprosić Cie o pozwolenie. Phhh. Przeczytaj co BartBartez, napisał i zastanów się dlaczego to napisał. Gościu wie co pisze a nie pisze by czas czymś zaśmiecić.
Działaj a nie gadaj. Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Popieram !
Łukasz:
--- Cytat: "tomek27" ---
Z takim podejściem, każdy kto chcę zabrać głoś w Twoim temacie powinien poprosić Cie o pozwolenie. Phhh.
--- Koniec cytatu ---
Czytanie ze zrozumieniem zdecydowanie nie jest Twoją najmocniejszą stroną...
--- Cytat: "tomek27" ---Przeczytaj co BartBartez, napisał i zastanów się dlaczego to napisał. Gościu wie co pisze a nie pisze by czas czymś zaśmiecić.
Działaj a nie gadaj. Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie. Nie wiem czy zauważyłeś ale wpadłeś chyba tylko po to by zaczepki szukać. Sam absolutnie nic sensownego nie napisałeś. Pierwsze konkrety pojawiły się w poście BartBarteza, który grzecznie dołączył do dyskusji nie starając się przy tym rozstawiać innych po kątach.
--- Cytat: "gacus2004" ---Popieram !
--- Koniec cytatu ---
Załóźcie grupę wzajemnej adoracji na FB, ostatnio to się robi modne ;)
IgoReCzeK:
Panowie! Dyskusja zboczyła nieco w złą stronę i by nie dopuścić do sytuacji, w której zaczniecie się niepotrzebnie obrażać pozwolę sobie zamkną temat.
Nawigacja