Forum > Zakup Hyundaia
Zakup Santa Fe
jaclwapl:
--- Cytat: "HIP" ---
Samochodem jeździła żona a sprzedaje bo ma innego SUV-a i dwa to dla niego za dużo.
--- Koniec cytatu ---
i dlatego samochód nie ma polskich tablic :) = ściema
stwierdził " czyba że mnie poprzedni właściciel okłamał "
--- Koniec cytatu ---
no no... zawsze tak się zabezpieczają = ściema
Jeśli chodzi o welur to mi nie przeszkadza bo będzie jeździł ze mną pies i może lepiej nie zniszczy się tak.
--- Koniec cytatu ---
Z doświadczenia..... jak masz psa, kota czy cokolwiek innego to bierz skórę... niby może się zniszczyć ale ja tam psa w bagażniku wożę albo na macie na siedzeniach. Miałem wcześniej welur, nie da się tego "odkłaczyć" zawsze sierść i piasek zostaną -> po prostu nie ma możliwości wyczyścić w 100%.
A jak masz skórę to w samochodzie jest po prostu czysto. Czy to pies czy dziecko. Jedynie dywaniki trzeba czyścić a skórę raz na miesiąc przetrzeć preparatem i jest super.
co do tego egzemplarza to na 100% nie jest to wersja GLS bo nie ma pełnego wyposażenia.
Co myślicie o czymś takim:
http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-C27263506.html
--- Koniec cytatu ---
Klapa na 100% nie oryginał! nieudolnie przyklejone znaczki.
Handlarz...
moja rada... odpuść
Poszukaj czegoś w latach 2002-2003 to może cenowo będzie lepiej.
zobacz:
http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-hyundai-santa-fe-4x4-skora-C27397301.html
mam tą samą wersję wyposażenia i to jest max. Swoją drogą jak koleś wyśle więcej zdjęć i da jakiś lepszy opis.... przebieg itp. to bym się mocno zastanowił właśnie nad tym pojazdem. Cena ok jak za taki egzemplarz. Pisze o spalaniu 8 litrów ale jakoś nie chce mi się wierzyć... jakby napisał 10 to bym się nie czepiał.
ROTHMANS:
No samochód ładnie się prezentuje jedynie to mnie dziwi :
SAMOCHÓD JEST PO WYMIANIE : WSZYSTKIE FILTRY.OLEJU W SILNIKU,SKRZYNI BIEGÓW,REDUKTORZE,TYLNYM MOŚCIE,
WYMIENIONY JEST ROZRZĄD,PASEK PK,
KLIMATYZACJA ZOSTAŁA DOBITA
ŚWIECE PLATINIUM
jaclwapl:
Też nie chce mi się wierzyć ale każdy tak pisze.... potem będzie, że było wymieniane ale kiedy to już inna sprawa... (albo przekręt z książką) jestem podejrzliwy dlatego przyjrzałbym się dodatkowo zdjęciom i dowiedziałbym się czy to komis:)
filtry w reduktorze i tylnym moście, skrzyni.... ale nie pisze że olej był też zmieniany:)
rozrząd to koszt stosunkowo nie duży świece w sumie też drogie nie są.
Coś mi się wydaje, że to komis będzie:) za duża wprawa w pisaniu ogłoszeń "z ubezpieczeniem"
ROTHMANS:
Raczej pojedynczy ale handlarz nie jest tak żle jak by to miało wyglądać ;-)
https://www.google.pl/search?q=%2B48+660747677&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Ale o ile jest to prawda co pisze że samochód z Francji i że ma ślady użytkowania i nigdzie nie był lakierowany, warto myślę go obejrzeć no i ten kolorek mi sie podoba
HIP:
Teraz ja :-) jestem po rozmowie z panią i to co jest napisane w ogłoszeniu to podobno prawda, samochodem jeździł jakiś facet który bardzo się przejmował jego stanem i każdą rysę czymś tam zabezpieczał, bryka nie jest podobno nawet wysprzątana brak czasu, kluczyki ma dwa brak serwisowego i zdziwienie sprzedającej ze powinien być, pozytywne wrażenie ale szukam dalej przed weekendem.
A ten sposób z nr. tel. i google banalny a jednocześnie super w swej prostocie :-) nie pomyślałem o tym, szacun :-)
Dzięki za pomoc i zaangarzowanie.
Nawigacja
[#] Następna strona