Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

[Scoupe GT] Regulator doładowania

<< < (3/13) > >>

Cibor:
Dobra panowie a teraz ja.
W tym miesiącu chcę zrobić lekkie podkręcenie mojego scoupe. Mianowicie Turbo i tak mam do wyrzucenia więc chcę kupić T 25 w rozsądnej cenie, tak jak pisaliście MBC oraz blow off-a.(psss będzie). Co jeszcze byście radzili.... chcę się zamknąc w 1500 może 2000 zł....
Później sprzęgło, felgi i zawieszenie....
Heh... to już razem będzie 6000 jak włożyłem w coupete.... Ale warto....

Pytanie ile kucy wyciągnę tak mniej więcej, ja oscyluję że jakieś 50 może więcej??

Sadi:
Moim zdaniem, kup sobie turbinkę do regeneracji za 100zł i pozadnie ją sobie zregeneruj, bedziesz wiedział na czym stoisz, bo kupic uzywke za 700zł w dobrym stanie to prawdziwy sukces... Do tego Manual boost controler i blow off, wiecej nie trzeba, ,mozna nad downpipem pomyslec, bo seryjny jest nie za bardzo pasujący, troszke trzeba bedzie blok spiłować, znaczy się mocowanie poduszki i bedzie git, ogólnie dobrego spawacza nierdzewki sobie załatw, bo z tym nie jest tak łatwo jak się wydaje. Ja pożdnego szukałem ze 2 miesiace!!

Kucol:
Witam może troszkę pobocznie w tym temacie ale napisze

mam zamiar kupić Blow offa

mysałem nad tym http://moto.allegro.pl/item600044782_blow_off_typ_i_nissan_200_sx_kit_s13_bov.html

Czekam na informacje i pozdrawiam :)

Cibor:
Polecam ProPerfect, ten a'la greedy to syf!! bierz ProPerfect a flansza to do niego tylko i dość droga...

Kucol:
dzięki
choć juz skasowałem go z posta tego ala greedy ale dobrze wiedzieć :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej