Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (44/66) > >>

Krzecha:
Dokładnie po zdjęciach za wiele nie widać, wersja "wąska" bez dodatkowych plastików na drzwiach i zderzakach.
Odnośnie gazu, skoro gwarancja na butle 10 lat to domyślam się że niedawno zakładana,
a ktoś wie czemu handlarze zakładają sami instalacje gazowe przed sprzedażą auta??
Ano po to żeby auto prędzej sprzedać, dopiero później wychodzi że montaż był zrobiony w pośpiechu i z marnej jakości części.
Instalacje powinno zakładać się samemu! I serwisować u tego co ją montował. Wtedy zmniejszamy ryzyko niemiłych przygód!
Widzę że auto bez napędu na cztery łapy, są plusy i minusy jak kto woli, grill... można zawsze zmienić,
brak napisów na tylnej klapie... ciekawe czemu. Z nieoryginalnych rzeczy, czujniki cofania i domykanie szyb choć jak najbardziej przydatne.  Kompletne orurowanie też ładnie się prezentuje.
Cena auta nie jest jakaś super dlatego wartałoby się autu bardzo dokładnie przyjrzeć.
Młodszego i z lepszym wyposażeniem by można było pewnie znaleźć za tą kwotę.
Ale to już moja mało znacząca uwaga. A książka jest? Załatw Vina, na pewno na forum ktoś Ci podrzuci jakąś rozpiskę.

cosmos:
Panie, Panowie.
Jutro jadę oglądać Tucsona 2006r z silnikiem 2.0 CRDI 140KM. Mam pytanie w związku z wersją nadwozia. Otóż ten egzemplarz ma zderzaki i boczne listwy w kolorze grafitowym (nadwozie to czarny metalik). I teraz wszystkie oglądane przeze mnie Tucsony miały zderzaki w kolorze czarny mat lub nadwozia, a nie grafit. Sprzedawca mówi, że to oryginalne części, nic nie było zmieniane. Auto kupione w PL salonie.

I teraz czy Tucson wychodził ze zderzakami, bocznymi listwami i nadkolami w kolorze metalik grafit (kolor podobny do tego z Santa Fe I)? Poniżej zdjęcie.

[/url]

Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc.

Krzecha:
Cześć, myślę że wychodziły, coś podobnego już kiedyś widziałem.

gdyby były polakierowane w ten kolor to coś by mi tu śmierdziało
ale jeżeli są oryginalnie matowe to powinny być oryginalne.

Zwróć uwagę na listwy na drzwiach i na błotnikach czy ładnie dolegają
czy czasem nie są po przyklejane na silikon, fabrycznie powinny być na zatrzaski,
które nie chcą się zdejmować, jeżeli ktoś już coś tam gmerał to automatycznie będą połamane zaczepy.
A jeżeli listwy będą ładnie dolegać to powinno być dobrze,
mało który handlarzyna przykłada się do takich szczegółów.

cosmos:
Nie wiem czy się zrozumieliśmy...
Chodzi o to, że ten Tucson (zamieściłem zdjęcie post wyżej) jest z listwami w kolorze grafit metalik (nie czarny mat). Ja wiem, że z czarnymi matowymi Tucsony wychodziły, ale ja się pytam, czy były również z listwami w kolorze grafitowym metalizowanym?
Pozdro.

Krzecha:
a na zdjęciu które ja zamieściłem, to inny kolor jest?

[ Dodano: 2016-12-13, 19:31 ]
Jeżeli Tucson miał lakierowane zderzaki to wyłącznie lakierowane były w kolor nadwozia,
innych lakierowanych nie było! A jeżeli ma zderzaki i listwy nie lakierowane ale w innym odcieniu to mogło tak być.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej