Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
cosmos:
Hmmm, sądząc po alledrogo to kwota wystatczająca, mogę ewentualnie trochę dołożyć.
Ktoś kto podróżuje Tucsonem moze sie jeszcze wypowiedzieć w powyższych kwestiach? Bardzo mi zależy na obiektywnych opiniach kilku jego użytkowników, pomoże mi to w wyborze.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2015-07-10, 10:08 ]
Panie, Panowie,
czy ktoś odpowie mi uczciwie jak Tucsonem się jeździ na trasie?
Miasto pół biedy, ale komfort w trasie jest dla mnie istotny, m.in.:
* wybieranie dziur,
* wyciszenie przy 140 km/h
* dynamika jazdy (łatwość wyprzedzania).
Już nawet jestem w stanie zaakceptować te 10l-11l spalania (diesel oczywiście) w mieście i na trasie, ale potrzebuję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania...
Pls help, ale obiektywnie ;-)
Stachhu:
Cześć,
Planuję zakup Hyundaia Tucsona 2.0 crdi 140KM 6-biegów. Bardzo proszę użytkowników o rady na temat tej wersji.
Najczęstsze usterki, poważninejsze naprawy jakie was spotkały??
Jak ze spalaniem?
Czy DPF jest awaryjny? Jak go traktować, zeby się nie popsuł?
Na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Jaka jest różnica pomiędzy wersją 5-biegową, a 6-biegową. Chodzi mi o moc, ekonomię, awaryjność, jakie są wasze doświadczenia.
Dziś oglądałem kilka aut. Najbardziej spodobał mi się ten: http://allegro.pl/idealny-hyundai-tucson-2-0crdi-140km-6-bieg-skory-i5520417198.html
Bardzo mi się spodobał, co o nim uważacie, zwłaszcza tych bardziej doświadczonch proszę o info czy wszystko się zgadza ":)
Brak zmian w pojemniku chłodnicy zarówno na zgasoznym i odpalonym silniku
brak zmian pod korkiem oleju na zgasoznym silniku, na odpalonym z bagnetu i korka nic też nie dymi. Wydaje mi się, ze brak luzów na kołach etc... Ogólnie posprawdzałem z zaleceniami znajomego i jakichś instruckji z sieci"jak kupować diesla" nieprawidłowosci nie było. Tylko kilka wgniotek i przetarć na karoserii oraz dwa uszczęrbki w szybie.
Jak będę miał więcej pytań dopiszę :)[/quote]
waszek_rmc:
Cena podejrzanie niska... Zastanów się za ile kupił auto handlarz i czy za te kwotę udało by się kupic cos co oferuje...
FREESTYLER16:
nie kupuj niczego z Belgii- to jak kupować samochód z Włoch.. kupujesz kota w worku; może i wygląda super, ale to nie będzie dobry samochód..
Stachhu:
Na co w takim razie zwracać uwagę szczególną przy oglądaniu Tucsona, zeby nie kupić kota w worku?
Nawigacja
[#] Następna strona