Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Ile km przejedziecie na zbiorniku w swoim ix35?

<< < (5/14) > >>

dardum:
"Zibi"]a to pozostałe 10 litrów mieści się gdzieś w rurkach  -  to strasznie grube muszą te rurki być u Ciebie. Ja łopatologicznie wlałem ostatnio 3 razy po 58( dla cierpliwych)  litrów jak dioda była już migająca. Co do  reszty to rzeczywiście komputer pokładowy całkiem głupieje z zasięgami , dopiero jak znikną ze dwie kreski do przelicza i się w miarę zgadza

wilkq:

--- Cytat: "Zibi" ---panie i panowie, zwracam honor, można na chama zatankować 54 litry,.
--- Koniec cytatu ---

hehe  ano można :) ja jak zatankuje pod korek to mam "radość" że prawie 200 km śmigne bez spadku na wskaźniku ;)

radark:
w instrukcji ix piszą żeby nie dolewać po pierwszym odbiciu bo można uszkodzić auto, chyba bez celu by tego nie pisali, za tego typu uszkodzenia trzeba płacić bo na gwarancji nie chcą tak wynikłych uszkodzeń robić, podobno lanie pod korek zalewa odpowietrzniki

http://eksploatacja-auta.wieszjak.pl/paliwa/278576,Czy-mozna-zatankowac-wiecej-niz-wynosi-pojemnosc-baku.html

Zibi:
zapewne nikt z nas nigdy nie dowie się jaka jest dokładnie pojemność zbiornika paliwa i czy podawany przez komputer zasięg jest czysto teoretyczny, czy też praktyczny.

firefighter1:
Zawsze kończę tankowanie po pierwszym odbiciu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej