Autor Wątek: [Accent X3] Swap zegarów - schemat  (Przeczytany 6722 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pavlos

• Gość
[Accent X3] Swap zegarów - schemat
« dnia: 09 Lipiec 2012, 23:26:14 »
Witam,
Szukam schematu zmiany kabelków we wtyczkach do licznika, ewentualnie opis jakie zadanie spełnia każdy kabelek we wtyczkach. Kiedyś coś takiego widziałem na starym forum może ktoś jeszcze to posiada? Wiem, że jest fajny tutorial jednakże oparty na zdjęciach, a chciałbym dla pewności zobaczyć schematy.

Pozdrawiam

Offline Zbyszek

• Administrator
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lipiec 2012, 23:29:50 »
pavlos, zapoznaj się z tym tematem: http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=997

pavlos

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Lipiec 2012, 23:35:26 »
Właśnie o tym tutorialu mówię. Jest w porządku, jednak jak dla mnie nie wszystkie zdjęcia są wystarczająco wyraźne, stąd też moja prośba o te stare schematy, które kiedyś krążyły na starym forum.  :-)

lukaszl86ldz

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipiec 2012, 16:29:13 »
no niestety to zostało wyciągnięte przez jednego z klubowiczów ze starego forum dostałem to do obróbki na nowe forum i niestety tylko to jest reszta to chyba tylko wyobraźnia pozostaje sam miałem się pobawić w obr. wtedy bym foto robił itd. ale kwestia jest taka że mam inne sprawy z hyundaiem na głowie na razie jedynie jeszcze co mogło by ewentualnie pomóc to w temacie LINK poniżej - w pkt 8 wrzuciłem schematy elektryki accenta x-3 do pobrania

http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1188      (pkt.8 link 1)

pozdr. :-D

pavlos

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Lipiec 2012, 19:12:21 »
Będę musiał sobie jakoś poradzić bez schematów. Odnośnie tego tutka ze zdjęciami. Czy kabelki trzeba też przekładać pomiędzy kostkami? Czy rotować kabelki, każdy w swojej kostce?

Offline kosmos2011

• Giełda
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Lipiec 2012, 19:40:12 »

pavlos

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Lipiec 2012, 21:32:28 »
Dzięki, bardzo się przyda  :-) . Już trochę obczaiłem bez tych schematów, ale teraz to powinno pójść łatwo  :-D

[ Dodano: 2012-07-11, 20:06 ]
Mam jeszcze jedno pytanko. Ktoś się orientuje jak zdemontować wskazówki od prędkościomierza, żeby dostać się do licznika kilometrów całkowitych? Muszę sobie dodać 50 tyś km  :mrgreen: