Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Ciśnienie w oponach
Brt:
--- Cytat: "mturku_80" ---Stacja byla juz zakupiona razem z autem w salonie.
--- Koniec cytatu ---
Co nie znaczy, że jest oryginalna Hyundaiowa. Mogła być dołożona.
O ile dobrze pamiętam, na forum były już opisywane różne modele stacji multimedialnych. Poszukaj.
Ewentualnie wrzuć jakieś zdjęcie, może będzie łatwiej ustalić co to konkretnie za model.
Zibi:
jeżeli jest to wersja premium, to musi działać, jeżeli nie działa niech naprawią lub wymienią egzemplarz, jak serwis lipę robi to zostaje kontakt z Hyundai Motors Poland.
adi:
Sorry, ale nie rozumiem. Masz wersje z opcją wskazania ciśnienia, nie wskazuje a Ty próbujesz na forum wyręczyć serwis. Co ma znaczyć, że nie wiedzą? Mają zrobić/wymienić i koniec dyskusji.
zomol:
--- Cytat: "adi" --- Co ma znaczyć, że nie wiedzą?
--- Koniec cytatu ---
W Hyundai to standard nawet przy kupnie auta wiedziałem więcej o samochodzie z internetu niż sprzedawcy (proponowali mi automat do 1.6 GDI :lol:) nie wspomnę już, że w specyfikacji auta piszą o "światłach dziennych" a są automatyczne mijania :-P
Niby szczegóły ale jakbym o nich wiedział wcześniej to nie mam pewności czy zakup doszedłby do skutku bo akurat na dziennych mi zależało a tak zaufałem, nie sprawdziłem i teraz lipa :-?
Na tym "polu" Skoda bije ich o 1000 % tam pracują naprawdę kompetentni ludzie i gdyby tylko Yeti wyglądało ciut ładniej ....... :->
Zibi:
--- Cytat: "zomol" ---
W Hyundai to standard nawet przy kupnie auta wiedziałem więcej o samochodzie z internetu niż sprzedawcy
--- Koniec cytatu ---
niestety, ta prawda jest stara jak świat.
Nawigacja
[#] Następna strona