Zamierzam zainwestować w kamerę cofania do mojego IX35. Zastanawiam się nad dwoma rozwiązaniami : w lusterku lub w urządzeniu multimedialnym. Biorę pod uwage rozwiązania fabryczne lub bliskie nim. Kto z Was przerabiał ten temat i na co zdecydowaliście się ? Stacja multimedialna to w moim przypadku zbędny wydatek,gdyż nie zamierzam oglądać filmów ,ani robic "dyskoteki" w samochodzie ;-) Wykorzystywałbym sam wyświetlacz dla obrazu z kamery . Nawigacji w tej formie też nie muszę mieć,a jeśli już to tylko i wyłącznie AM,a zatem urządzeniu musiałoby być wyposażone w gniazdo kart pamięci. Z tego , co się orientuję, najlepiej wypada chyba Kenwood - warunkiem jest też zachowanie pełnej funkcjonalności zestawu głośnomówiącego,a jeśli dodatkowo zyskałbym dostęp do książki telefonicznej na wyświetlaczu, móglbym się sklonić ku takiemu rozwiązaniu...
Najbliżej mi jednak do rozwiązania w lusterku wstecznym - nie żadne nakładki i inne półśrodki,a wyświetlacz w lusterku. Czy ktoś z Was z tego korzyta i możecie polecić / odradzić oraz, czy to jest gdzieś do nabycia w sieci dealerskiej ? Mój dealer od 2 tyg. nie potrafi udzielić mi odpowiedzi.