Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Odebrałem wczoraj swojego ix35
pijid:
Ja też odebrałem swojego niedawno i wrażenia nie mogą być bardziej pozytywne. Jeździ jak marzenie. Dobrze się prowadzi. Relatywnie mało pali (trochę po Warszawie + trasa i na komputerze mówi 7,1 l).
Jeżeli chodzi o przyspieszenie, to jednak jest to benzyna. Redukcja i w miarę wysokie obroty (ok. 4000) i idzie jak potrzeba. Z tym że w nowym trzeba to robić z rzadka. I nie więcej niż obroty momentu maksymalnego (4850 rpm).
alex007:
dokladaliscie do swoich aut np kamere cofania wraz z radiem??
pijid:
Owszem, bo jest w promocji za w sumie grosze. Kamerka fajna, nawet nieźle działa. Trochę gorzej mam z radiem, bo nie widzi Automapy (a powinien drań jeden) i ze sposobu zamontowania Blaupunkta (to wziąłem) wynika że nie ma dostępu do łączy pod klapką (karta SD i USB). Spory minus :-(
alex007:
--- Cytat: "pijid" ---Owszem, bo jest w promocji za w sumie grosze. Kamerka fajna, nawet nieźle działa. Trochę gorzej mam z radiem, bo nie widzi Automapy (a powinien drań jeden) i ze sposobu zamontowania Blaupunkta (to wziąłem) wynika że nie ma dostępu do łączy pod klapką (karta SD i USB). Spory minus :-(
--- Koniec cytatu ---
dostales auto mape z blaupunktem i nie dziala? od nowosci??
ktorego blaupunkta masz??
a kamerka jak sprawdza sie podczas codziennego uzytkowania?? wg mnie za dlugo ona uruchamia sie gdy wlaczy sie wsteczny
pijid:
No nie działa. Od nowości, opluwa mnie jak wybieram nawigację. Podejrzewam że "nie widzi" karty. Mam New York 800.
Jak mam włączone radio, to załącza się dostatecznie szybko. Problem jest raczej, gdy jest wyłączone. Ale to nie wina kamerki, tylko tego wynalazku Microsoftu, który przecież się musi uruchomić...
Poza tym jako tako, nawet gdy jest ciemno. Jedyne co bym zmienił, to opóźnienie wyłączania po zmianie biegu. Po wyrzuceniu wstecznego mógłby pokazywać obraz tak jeszcze z 10 sekund...
W sumie do zrobienia dla elektronika (jeden prosty układ RC), ale trzeba by było konsolę rozbierać.
Nawigacja
[#] Następna strona