Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Odebrałem wczoraj swojego ix35
alex007:
jak nie dziala od nowosci to do dealera niech reklamuje,
rozebranie konsoli to doslownie kilka minut, wszystko schodzi naprawde latwo
a z ciekawosci moglbys zerknac w swoja ksiazke gwarancyjna i pod koniec jest strona zatytulowana dodatkowe wyposazenie na zlecenie klienta i masz tam jakies pieczatki?? jakie aso ci montowalo? podalbys nr?
pijid:
Oczywiście że mam pieczątki. ASO nr 3139.
alex007:
Ja na Twoim miejscu zareklamowałbym stację multimedialna, wg instrukcji montażu osoba montująca dodatkowe wyposażenie musi sprawdzić czy wszystko działa, jesli od nowości nie działa Ci auto mapa a powinna bo dają ją w zestawie to wine ponosi stacja która to montowała
mron:
--- Cytat: "pijid" ---Owszem, bo jest w promocji za w sumie grosze. Kamerka fajna, nawet nieźle działa. Trochę gorzej mam z radiem, bo nie widzi Automapy (a powinien drań jeden) i ze sposobu zamontowania Blaupunkta (to wziąłem) wynika że nie ma dostępu do łączy pod klapką (karta SD i USB). Spory minus :-(
--- Koniec cytatu ---
No to coś skopali.
Ja ma też NY 8000 i automapa działa. Z dostępem do łączy pod klapką (tych po lewej stronie) nie ma problemu - tzn USB można podłączyć bez problemu natomiast do wyjęcia karty potrzeba pęsety ale tak rzadko ją wyjmuje, że nie sprawia to problemów. Wejście na kartę microSD z mapą jet po prawej stronie na górze.
Co do uruchamiania to chwilę mu zajmuje ale to właśnie kwestia jak blaupunkt wystartuje.
alex007:
co do USB to przeciez powinno byc zintegrowane usb to obok zapalniczki na dole, tam jest lepszy dostep
Nawigacja
[#] Następna strona