Forum > i30 PD
pulsujące oświetlenie kabiny i bagażnika
mercator2020:
Jest na forum wątek o takiej samej przypadłości http://hyundaiklub.pl/index.php/topic,14074.msg134871.html#msg134871.
Znalazłem wczoraj napisałem na PW do zainteresowanych bo wpis jest stary Wrzesień 2020,. Na chwile obecną szukam możliwości ładowania aku, generalnie muszę jedzić tym autem. Wystarczająco długo Stało przez awarię sondy lambda kilkanaście dni.
XT1097:
Zmiany o 0,2 V to żadne zmiany. Wygląda że napięcie na akumulatorze masz dobre
.
mercator2020:
Miałem to wrzucić wcześniej, wynik z testu aku. W ASO powuedzieli że niby dobrze ale lepiej podładować, faktycznie moim zdaniem te wyniki wyglądają słabo. Jak waszym zdaniem.
Jutro kupuję ładowarkę, mam informację z forum o kalibracji aku, z innego wątku.
tomilipin:
--- Cytat: mercator2020 w 06 Kwiecień 2025, 15:26:19 ---moim zdaniem te wyniki wyglądają słabo.
--- Koniec cytatu ---
Który konkretnie parametr wygląda słabo? Przecież wszędzie masz literę G, czyli Good. Ewentualnie aku wymaga tylko lekkiego doładowania, a nawet i bez tego powinien dobrze sobie radzić.
robaszek127:
Pomiar był robiony na niedoładowanym akumulatorze więc wynik będzie sporo gorszy. Wystarczy doładować a w benzynie nawet słabszy aku będzie i tak zapalał normalnie.
Nawigacja
[#] Następna strona