Forum > ix35 EL
Dpf 1.7
Albi:
Zamiennik w tej cenie do tego modelu jest ok ale tylko przed sprzedażą auta bo sobie to bym takiego nie wstawiał a nowy oryginalny około 13000 zł
robaszek127:
Zamiennik to można kupić ale katalozatora. Kto ma samochód wie, że lepiej wstawić używkę ale oryginał niż zamiennik. U mnie padł egr i orygniał ok 700zł a zamiennik NTY ok 300. Ale on pochodzi z rok i kasa w błoto. Nikt normalny też nie kupi w ASO i ich chorych cenach dpf. Lepiej już wyprogramować i wyciąć. Ale w większości przypadków można dpfa wyprać i tye.
daniel89:
Dawno już byś wyciął i miała święty spokój. Ja nie żałuję ze wyciąłem. Żałuje ze w opel-ku rok czekałem a powinienem od razu.
Franek61:
Witam! Czy znajdzie się na forum ktoś , kto wymianił DPF na nowy zamiennik. Wszyscy piszą o wycięciu, ale czy nikt nie próbował zamontować zamiennika? Cena nie jest jakaś zaporowa, bo od 1500-1700zł. i jeśli ten zamiennik będzie służył nawet tylko połowę tego co oryginał, to uważam, że gra warta świeczki, tylko czy ktoś tego spróbował? Nie chcę nic wycinać, ani poprawiać konstruktorów, części wymieniam na oryginały albo zamienniki, ale zawsze nowe, nie zmieniam fabrycznych technologii, dlatego zastanawiam się mocno nad zamiennikiem DPF.
robaszek127:
To kup oryginałw dobrym stanie. Katalizator można kupić zamiennik ale czy dpf będzie dobrze działał to chyba loteria. Wiadomo jak to jest z zamiennikami i ich jakością.
Nawigacja
[#] Następna strona