Forum > i20

[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.

<< < (50/61) > >>

Brayan:
Witam
mi po drugim malowaniu przy klamkach stwierdzili ze jak przyjadę jeszcze raz to już tylko drzwi do wymiany.
I tak się składa ze znowu rude wylazło wiec czas się wybrać, opisze jaka zapadła decyzja

Kudłaty_1975:

--- Cytat: "Brayan" ---opisze jaka zapadła decyzja
--- Koniec cytatu ---

Ja już nie mogę się doczekać, jak zakończy się ta historia. Napisz koniecznie proszę.

de_assis:
Ale jaki to ma sens? Przeciez ruda i tak wyjdzie? Malowanie nic nie da. Niektore ASO wpadly na swoj autoryzowany pomysl walki z otarciami i to zdaje egzamin - podkladki, gumki. Dlaczego im nie powiesz, zeby zlikwidowali przyczyne a nie skutek? To co jak nowe drzwi minimalnie kolorystycznie beda odbiegac od reszty auta to Ci go cale pomaluja bo nie umieja sobie z klamka dac rady?

Kudłaty_1975:
Sznowni Forumowicze, ile Wam po malowaniu tylnej klapy wytrzymało najdłużej zanim rudy wyszedł ponownie? I czy do malowania wyjmują szybę, czy tylko cmyrają wokoło na zasadzie ukrycia/zamaskowania? Wczoraj zauważyłem, że mój pod szybą zaczął kwitnąć na wiosnę, także muszę zlecić malowanie.

ziemniak0783:
Moim zdaniem u mnie nie wyjmowali, bo było zapaćkane tu i tam :)

Malowane miałem dwa razy, po pół roku max wychodziło już coś znowu :/

Aktualnie stan korozji na klapie jest taki, że podejrzewam, że za pół roku max wycieraczka wpadnie do środka :D ALE - jest na to ratunek :D Mam zamiar wywalić wycieraczkę i zaspawać cholerstwo na stałe :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej