Forum > i20
[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.
vvalery:
Myślę, że nagłośnienie tej sprawy pomoże innym użytkownikom dostrzeżenie tego problemu. Ja bym tego pewnie nie zauwazył, ale kobiece oko.... W Rzeszowie jak dzwoniłem do ASO to udawali głupa i próbowali zrzucić na mnie że sam to obskrobałem. Załamka. W lipcu żona do nich pojedzie jak będzie miała urlop. Mają robić zdjęcia i wydać decyzję, która powinna być tylko jedna bo jak nie to się u rzecznika spotkamy. :evil:
el capitan:
Mojemu samochodzikowi chyba nadam ksywę "Zarysuj mnie";');) - jesli w nowych autach będa takie lakiery to chyba będę kupował auta zabytkowe:)
rafcio007:
zgadzam się, lakier w i20 jest fatalny ;/
el capitan:
Sytuacja z dzisiaj. Rankiem zostawiłem samochód po pracą - wychodze poo 4 h:) patrze ptak mnie zbombardował. Od razu z bagaznika zestaw do "dezintegracji" "kupek". Ścieram i co....i został ślad zarówno po odchodach jak i po specjalnej scierweczce z mikrofibry....Nie są to jakieś wżery czy mega rysy ale bez przesady....
Zbyszek:
--- Cytat: "el capitan" ---Sytuacja z dzisiaj. Rankiem zostawiłem samochód po pracą - wychodze poo 4 h:) patrze ptak mnie zbombardował. Od razu z bagaznika zestaw do "dezintegracji" "kupek". Ścieram i co....i został ślad zarówno po odchodach jak i po specjalnej scierweczce z mikrofibry....Nie są to jakieś wżery czy mega rysy ale bez przesady....
--- Koniec cytatu ---
Ja u siebie mam tak samo. To sprawka stosowania ekologicznych lakierów wodnorozpuszczalnych. Niestety, czym nowsze auto tym słabsze materiały ale producentom w to gra bo konsument zostawia pieniądze częściej i więcej...
Nawigacja
[#] Następna strona