Forum > Sonata
Sonata (3) 1998 r Filtr kabinowy i skrzynia automatyczna
fusior:
Akurat tak sie składa że wiem co pisze bo pytanie nr 3 dotyczyło filtra i uszelki skrzyni automatycznej !!!!!! :evil: a takich częsci akurat w swojej ofercie nie posiadamy. Prosze ze mnie nie robic idioty przeciez bym sie nie pytal o takie artykuły mając je u siebie w fiirmie ! eeeeh wydawało mi sie ze na forum mamy sobie pomagac a nie utrudniać życia ! : :evil: :evil:
[ Komentarz dodany przez: Jarek: 2008-06-10, 21:53 ]
Spokój Panowie
BartBartez:
3. Gdzie kupić filtr i uszczelke skrzyni automatycznej ? ( i czy dam rade sam to wymienic )
Firma SAMKO Warszawa. Znajdz kontakt na necie i zadzwoń. Wyślą za pobraniem. Jeśli masz jakieś pojęcie o mechanice to dasz radę to zrobić - konieczny kanał lub podnośnik
fusior:
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=fusiorinio&sid=2 jeśli ktoś chce wiekszy rozmiar zdjęcia proszę sobie ściągnąć na dysk ....
oto jest pytanie a nawet dwa pytania ten bialy kabelek strasznie mnie ciekawi co to moze byc ... bo żółty to sie domyślam ze jest do poduszki.
Ale gdzie tu jest ten filtr to naprawde nie mam zielonego pojęcia... może go faktycznie nie ma :( :/ co Wy na to ?
Roman_d:
Witam
Mam dokładnie to samo.
To co oznaczyłeś na zdjęciu to jest wlot powietrza gdy masz ustawiony obieg zamknięty.
BartBartez:
Może jest tak jak W Coupe - katalogi podają filtr i nawet taki zakupiłem ale faktycznie go nie ma
Nawigacja
[#] Następna strona