Forum > Sonata
Sonata (3) 1998 r Filtr kabinowy i skrzynia automatyczna
Misio:
Moją jak ją mocno pocisnę na Blosie potrafi dojść do 19,5l (rekord), ale najczęsciej mieści sie w 12-14l (11-12 trasa, 13-15miasto).
Mam manuala 2,0 8v.
fusior:
powaznie tak duzo pali jak sie jedzie z klimą ... a co do tego filtra kabinowego... to załącze zdjecie i sami zobaczycie (rozebralem juz nawet silnik od dmuchawy) i dalej nie moge go znalezc :P jak tak dalej pojdzie to wykrece skrzynie od strony pasażera :P
Silnik 2.0 16v 1998r 100KW skrzynia automatyczna...
Bard13:
No to jeśli chodzi o części to służę linkiem:
http://www.moto.sklep.pl/index.php?modules=magazyn&action=grupa&marka=1497&model=100921&silnik=205355&kategoria=100105
Sklep internetowy. Czasem co do Lantry tam kupuję.
fusior:
Jeśli chodzi o części to akurat mam do nich dostęp :) sam pracuje w dużej firmie motoryzacyjnej... i znalazlem wszystko do sonatki co chcialem :wszystkie paski, łożyska, rolki p/n, pompa wody, filtr powietrza, oleju i kabinowy (ktorego do tej pory nie wiem gdzie ulokować:P ) Można do mnie pisac na gg i pytac o części wybór naprawde jest wielki ! zawsze cos taniej sie policzy tym bardziej ze to hurtownia....ale odradzam zakupu opon i niektorych olei. Takie płyny to tylko tesco, carrafor itp :P oni mają lepszą zniżke u producenta wiadomo dlaczego.. :)
Bard13:
To po co zadałeś pytanie nr 3, skoro wiesz gdzie kupować?
Zniechęcasz tak do odpisywania na pytania
Nawigacja
[#] Następna strona