Forum > i30 PD
Auto nie trzyma się drogi!!
robaszek127:
Może to taki co spadł z lawety a potem nagle z zerowym przebiegiem znalazł kupca. Boto raczej niemożliwe by auto jechało źle i serwis nic nie wykrywał.
slonemil74:
Ale koledzy od początku z nim było wszystko ok to się mi dzieje od nie dawna, może 500 km. Więc nie ma co pisać, że odrazu było z nim coś nie tak od początku. Może jakaś cześć była guwniana i się szybko popsuła. To tak jest, że jeden będzie jeździł i nic a drugiemu się psuje to co się niby nie psuje.Ale sprawdzę jeszcze na szarpakach. A jeszcze dodam, że nie tylko w Niemczech nie wykryli nic Ale byłem też z nim w kraju u mechanika i też nic nie znalazł. Jedyne co wykrył to że zbieżność jest troche przestawiona i mi poprawił.
carsik:
wrzuć skan danych z geometrii
slonemil74:
Nie dam rady teraz z tym skanem bo robiłem miesiąc temu i nie mam przy sobie, dopiero jak będę w Polsce ale to za cztery tygodnie
robaszek127:
Skoro auto myszkuje po drodze i nie jedzie prosto to powinno dać się to wykryć bez problemów. Czy to jakiś luz czy np. zbieżność to przecież wyszło by na serwisie. Dziwna rzecz by wszystko było ok ale na drodze już nie.
Nawigacja
[#] Następna strona