Forum > Zakup Hyundaia
[i30] KUPNO i30
zalko:
Auto wizualnie śliczne ale daleko, cena przyzwoita bo ok 29t.
robaszek127:
Za taką kaskę można już wybierać a czy akurat i30 a dodatkowo z takim przebiegiem to najlepszy wybór? Ja bym się zastanowił i przemyślał.
jareckialfa:
--- Cytat: "zalko" ---Proszę o pomoc doświadczonych....... Jest Hultaj i30 II (Polska) 2013r benz,1,4 świetnie utrzymana i serwisowana-pełna dokumentacja ....ale 270 kkm !!
Auto jeżdżone głównie autostrady za granicą . Czy można spodziewać się kłopotów z silnikiem (dużych) czy też nie bać się tego przebiegu ???
--- Koniec cytatu ---
Mogę Ci swojego sprzedać również serwisowanego i bardzo zadbanego ;)
jaclas:
--- Cytat: "zalko" ---Proszę o pomoc doświadczonych....... Jest Hultaj i30 II (Polska) 2013r benz,1,4 świetnie utrzymana i serwisowana-pełna dokumentacja ....ale 270 kkm !!!...
--- Koniec cytatu ---
Mam takie auto z 2013(teraz już syna) i w moim jest 67000 km przejechane. 270 tys. dla mnie to coś, czego już bałbym się.
waszek_rmc:
Czasem autko z niższym przebiegiem wymaga większych inwestycji niż z potwierdzonym wyższym... przykład i20 mojej teściowej. Oryginalny, serwisowany przebieg 38 tys, rok 2010. A nie minął rok i wymieniony jakiś waż w baku bo ciekło, wentylator pod maska wyje jak F-16, chłodnica klimatyzacji... masakra jakaś. Czasem niektóre usterki wypadają po określonym przebiegu. Nie abym namawiał do kupowania auta z przebiegiem 270 tys, na pewno bym nie skreślał...
Mamy w rodzinie kuzyna, który kupił BMW 5, 2006 rok. 2.5 R6, 385 tys... chodzi jak złoto :) Zapewne gdyby nie nagonka na cofanie liczników stałby z przebiegiem 150 tys :)
Nawigacja
[#] Następna strona