Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (74/82) > >>

AlfaQuarto:
Przebieg to jedno, ale ważniejsze jest gdzie to auto jeździło i pod jaką "stopą". Może być niski przebieg zrobiony po dziurawych drogach miejskich co równa się ciągłej jeździe na 1-2 biegu, na krótkim dystansie z permanentnie niedogrzanym silnikiem, a może być i duży przebieg zrobiony po autostradach, gdzie silnik spokojnie osiąga właściwe parametry pracy. Tak samo "dziadkowa" jazda jest zła dla auta jak i ciągłe piłowanie w czasie ulicznych rajdów spod świateł. 270K km to sporo, nie ma się co oszukiwać, ale jeśli auto było w ciągłej jeździe, wymieniane wszystko na czas i na dobrych częściach to nie ma aż tak dużego strachu.

palusik:
Witam serdecznie
Chciałem się zapytać czy jest tutaj ktoś, kto się orientuje kiedy będzie można ponownie zamawiać i30 N Performance, gdyż ostatnio wstrzymana produkcję przez normy EU.

Rafal1974:
Z tego co się dowiedziałem to jest szansa że w sierpniu. Jak zamontują w wszystkich benzyniakach to badziewie GPF. Tylko z tym to już nie będzie tak różowo.

palusik:
Już dostałem odpowiedź z salonu, można zamawiać. 3-4 miesiące czekania. Z tym GPFem to po pierwsze, nikt nic nie wie, po drugie cena bez zmian wstępnie. Tak jak z DPFem było marudzenie, a jeżdzę też xc60 z tym i zero problemów od 2 lat. Zatem nie ma co marudzić bezpodstawnie.

Drugie pytanie, ktoś może polecić jakiś salon lub kogoś kto by mógł przedstawić mi ofertę w dobrej cenie?

jareckialfa:
jak dla mnie to najlepszy salon i obsługa jest w Gliwicach firma Keller pojedź i na pewno dowiesz się wszystkiego co tylko będziesz chciał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej