Forum > ix35 EL

[ix35 EL] TURBOKAMERA 10 odc.3/13 -stuki w zawieszeniu IX

<< < (10/12) > >>

firefighter1:
ja po 16 tyś nie mogę powiedzieć, żeby coś było nie tak przy normalnej eksploatacji, przy ok 30 km/h czasem słychać to stukanie z prawej strony ale nie zawsze. Podłokietnik używam non stop bo ciągle coś tam wkładam i wyciągam i nic z nim się nie dzieje, tylna roleta też się uspokoiła.

Slay75:
U mnie już 4400km na liczniku i zero stuków w zawieszeniu, ale ostatnio jak jechałem z teściową obok mnie, to usłyszałem jak fotel pod nią skrzypi :lol:

mron:

--- Cytat: "jacek2" ---Pianka jest na tym ząbku w pokrywie, tak lekko z tyłu umiejscowiona. Jak się dobrze przyjrzysz to na pewno ją zobaczysz....
--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że najpierw muszę rozkręcić pokrywę?

Zibi:

--- Cytat: "mron" ---
--- Cytat: "jacek2" ---Pianka jest na tym ząbku w pokrywie, tak lekko z tyłu umiejscowiona. Jak się dobrze przyjrzysz to na pewno ją zobaczysz....
--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że najpierw muszę rozkręcić pokrywę?
--- Koniec cytatu ---

niekoniecznie, ja pozbyłem się tej pianki bez odkręcania pokrywy, jutro coś kupię aby tam przykleić, bo niestety ale w całości jest to ciężko oderwać.

dymek:
... a gdyby tak w tym watku, albo w zupelnie nowym umiescic sposob w jaki kazdy z was - kto oczywiscie ma ten problem - jest w stanie powtorzyc stuki. mysle, ze mogloby to sie przydac innym podczas wizyt w warsztacie gdy auto milknie jak kaszel podczas wizyty u lekarza lub PC'et ktory zaczyna dzialac w obliczu wyspecjalizowanego pracownika IT.

nie ukrywam, ze mi to tez pomoze  :-)

[ Dodano: 2012-08-08, 20:56 ]
ciekawe czy im tez stuka?

Hyundai to supply UK Plod

Heartbeat fans rejoice! Hyundai has been awarded 'preferred supplier' status for British police...

TOP GEAR art.

mam nadzieje ze to nie jest niezgodne z regulaminem  :?:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej