Forum > Getz

[Getz TB] Przewody WN Getz

<< < (3/3)

didarioxx:
Jak ostatnio w lutym w ASO kable kupowałem, to w cenniku mieli po 40-45zł netto sztuka, więc czy ja wiem czy drogo?
Zawsze można jeszcze dostać zniżkę 10-15% bez problemu

hexagonq:

--- Cytat: "didarioxx" ---Jak ostatnio w lutym w ASO kable kupowałem, to w cenniku mieli po 40-45zł netto sztuka, więc czy ja wiem czy drogo?
Zawsze można jeszcze dostać zniżkę 10-15% bez problemu
--- Koniec cytatu ---

Kolego daj namiar gdzie i jakie to kable to i ja zamowie :), ngk wytrzymywaly mi do 5tys km mialem juz nie jeden komplet. W nocy widac przy swiecach przebicie na 3 z nich :) jakosc nowych czesci to jakas tragedia..

[ Dodano: 2020-02-04, 18:42 ]

--- Cytat: "MktR" ---Świece mam NGK,już prawie 50 tyś km przejechały i do tej pory są ok. Z kolei przewody WN też miałem NGK to wytrzymały mało, niecałe 10 tyś km chyba. Wymieniłem też na włoskie ale Magneti Marelli i na razie są ok.
--- Koniec cytatu ---

Kolego daj link

robaszek127:
Kup sobie boscha jak pisałem wczeniej za ok 80zł i zapomnisz o przewodach. Ja mam przetestowane i nawet jak były stare i popękanie nie było problemów z zapłonem. Kupiłem w zamian znów boscha i śmigają.
Co do ngk świece w motocyklu musiałem wymieniać co roku po zimie a kupiona deno działa drugi rok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej