Forum > i30 PD

Czujniki parkowania tył

<< < (3/5) > >>

mic83:
Jeśli chcesz to podaj mi na PW numer VIN Twojego auta to jutro prześlę zapytanie do mojego ASO. Mam tam już przetarte ścieżki ;) więc może udzielą mi jakieś sensownej odpowiedzi :).

tomilipin:

--- Cytat: "verin" ---Usłyszałem wycenę 1k PLN za 4 czujniki i montaż z opcją samego "piszczenia"...
--- Koniec cytatu ---
Mi to właśnie proponuje jedno ASO - czujniki, centralka, buzzer (czyli głośnik), adaptery + robocizna. Chcą dokładnie 1200 zł i będzie tylko piszczeć, bez wizualizacji. Toż to zdzierstwo i naciąganie! Zestaw, który realizuje to zadanie kosztuje na allegro 40 zł (słownie: czterdzieści złotych). Montaż to kwestia jednego popołudnia, ale oczywiście w ASO mam zostawić samochód w czwartek, a odebrać w sobotę.
A, i oczywiście czujniki w kolorze czarnym - malowaniem ASO się nie zajmuje :evil:

mic83:

--- Cytat: "tomilipin" ---ale oczywiście w ASO mam zostawić samochód w czwartek, a odebrać w sobotę. A, i oczywiście czujniki w kolorze czarnym - malowaniem ASO się nie zajmuje
--- Koniec cytatu ---

Muszę przyznać, że w takim razie moje ASO nie jest najgorsze. Bo powiedzieli, że jak będę chciał to mogą mi czujniki polakierować, ale nie zalecają tego bo może to negatywnie wpływać na ich działanie. A jak chodzi o czas jaki sobie Twoje ASO zarezerwowało na wykonanie tej instalacji to rzeczywiście jakiś kosmos.

verin:

--- Cytat: "mic83" ---
Jeśli chcesz to podaj mi na PW numer VIN Twojego auta to jutro prześlę zapytanie do mojego ASO. Mam tam już przetarte ścieżki ;) więc może udzielą mi jakieś sensownej odpowiedzi :).
--- Koniec cytatu ---

Skorzystałem z propozycji, poproś o informację, wycenę, może numer katalogowy części itp - wszystkie możliwe informacje wskazane :)
W dekoderze vina mam wpisy (jedyne które pasują do kategorii):
PARKING SYSTEM:   RPAS W/ SWITCH
PAB ON/OFF SWITCH:   PAB ON/OFF SWITCH

mic83:
Już skrobnąłem maila. Jak będę miał jakąś odpowiedź to dam znać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej