Forum > i30 PD
Czy takie radio obsługuje Android Auto?
piotri:
To na chwilę obecną jestem za zwrotem. Więcej napiszę jak się sprawa zakończy, zobaczymy jak się sprzedawca zachowa.
piotri:
To parę szczegółów.
Sprzęt , procek PX5, 4GB/64GB (bez DSP prawdopodobnie)
Wszystko miało super/hiper pasować.
Na zdjęciach:
- Zdjęcie naklejki na radiu.
- I teraz niespodzianka ... rzeczywiste wyjścia z tyłu radia.
- piny we wtyczce (inne niż w aukcji, brak np pinów z USB)
- kable w zestawie
Jak widać brak bezpośredniego połączenia USB z oryginalnej wtyczkii tak samo jak i aux.
Cóź, chińczyk zmienił w trakcie produkcji wyjścia zapewne, być może dla mojego dobra, bo moge podłączyć 4xUSB (ale trzeba kombinować)
tomilipin:
Super wszystko przedstawione, wielkie dzięki! A gdzie kupowałeś to radio? Allegro czy Aliexpress? Możesz podać link do oferty - będziemy wiedzieli czego unikać.
piotri:
Zwrot się zakończył pomyślnie to teraz mogę wypluć więcej.
Sprzęt z allegro od tego samego sprzedawcy co podawaliśćie w poprzednich postach czyli z Legnicy.
Po zabawach mam dodatkowo 2 spalone pendrive'y!!! Jeden śmierdzi do dzisiaj. Podłączyć się raczej tego źle nie da.
Radio odbierało bardzo kiepsko, podłączenie zasilania pod antenę(niebieski kabelek) tez niewiele dawało, nie próbowałem już zabaw z separatorem bo niemiałem na szybko pod ręką
Na tą chwilę przeglądam czym by to można zamienić i czy wszystkie chinczyki są takie same.
Ostatnio na alliexpres znalazłem radio z innym procesorem, niby 6GB Ram. 128GB i wyświetlaczem QLed z wyższą rodzielczością. Niestety nie udało się tego potwierdzić u chińczyka a linka nie wkleję bo oferty już nie ma więc może fake
farciarzgilmore:
Dzięki za informację. Sam cały czas szukam czegoś z androidem ale żeby działało bez problemów. Jak byś kiedyś coś takiego pewnego znalazł to proszę podziel się tym na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona