Forum > i30 PD
Czy takie radio obsługuje Android Auto?
piotri:
To chińczyk dotarł. Pierwsze podejscie do montażu nieudane. Czasu było już mało i bałem się pourywać cokolwiek. Poczytałem co nie co więc może jutro drugie podejście.
Podobno to Maisun, procek PX5 ale okaże sie jak odpalę.
Zastanawiam się do czego jest wystająca linka z tyłu radia.
tomilipin:
Musisz ją energicznie pociągnąć, żeby odpalić radio. Wiesz, tak samo jak kosiarkę ;)
A tak na serio to może być jedna z anten - czy ta "linka" wygląda jak drucik w nylonowym oplocie? Wrzuć zdjęcie, jeśli możesz.
piotri:
No to masz chyba rację. Wstyd się przyznać i uznajmy że było ciemno w garażu ;) ale wczoraj mi to wyglądało na "linkę" bez izolacji a to kurna jest szara izolacja poprostu.
tomilipin:
Wygląda jak zwykła antena albo jakiś czujnik, sądząc po tym zgrubieniu na końcu.
piotri:
Hej dundy,
Mam parę pytań jeśli można. Oczywiście o instrukcji z porządym opisem można zapomnieć.
1 Miałeś jakieś osobne kable do USB? Bo u mnie były w zestawie. Bez ich podłączenia wygląda że USB nie działa, a żeby podłączyć to póki co nie dostałem się gniazda USB.
2. Jak Ci działa radio? Bo moje kiepsko, jakiś separator założyć czy co?
3. I jaką miałes lampkę cofania w zesstawi? Kupiłem kame cofania z lampa do i30 ale też średnio pasuje do zderzaka i dziura za wielka żeby żarówka się trzymała
Póki co mam mieszane uczucia co do mojego wyboru :( Nie wiem czy chińczyk słaby czy wszystkie takie same.
Nawigacja
[#] Następna strona