Forum > i30 PD
Czy takie radio obsługuje Android Auto?
weuek:
--- Cytat: tomilipin w 07 Luty 2021, 13:21:12 ---Te super-hiper radyjka powyżej 2000 zł mają starego Androida i zdecydowanie za mało RAMu.
--- Koniec cytatu ---
A w czym przeszkadza stary android w takiej zabawce? Mam w telefonie takiego 4.x i wszelkie sprawy życiowe nim obsługuję. :-)
tomilipin:
--- Cytat: weuek w 09 Luty 2021, 06:40:40 ---A w czym przeszkadza stary android w takiej zabawce?
--- Koniec cytatu ---
Z podłączeniem telefonu i używaniem Android Auto.
piotri:
No to kupiłem :) Jak dojdzie i zamontuje dam znać.
farciarzgilmore:
--- Cytat: piotri w 09 Luty 2021, 23:23:06 ---No to kupiłem Jak dojdzie i zamontuje dam znać.
--- Koniec cytatu ---
Kolego koniecznie daj znać, a jak zamontujesz to proszę Cię zwróć uwagę szczególnie na jakość rozmów po bluetooth i jasność wyświetlacza podczas jazdy w nocy. Jeden znajomy miał takie radio z chin i wrócił do oryginalnego ze względu na te dwie rzeczy. Z tą jasnością chodzi o to, że nawet jak ściemnisz wyświetlacz do minimum to i tak bardzo razi podczas jazdy nocnej.
piotri:
--- Cytat: farciarzgilmore w 10 Luty 2021, 06:46:17 ---Kolego koniecznie daj znać, a jak zamontujesz to proszę Cię zwróć uwagę szczególnie na jakość rozmów po bluetooth i jasność wyświetlacza podczas jazdy w nocy. Jeden znajomy miał takie radio z chin i wrócił do oryginalnego ze względu na te dwie rzeczy. Z tą jasnością chodzi o to, że nawet jak ściemnisz wyświetlacz do minimum to i tak bardzo razi podczas jazdy nocnej.
--- Koniec cytatu ---
Oj, o jasności nie pomyślałem i teraz takie nowiny ;)
Co do jakości rozmów po bluetootha to generalnie nie używałem, więc za bardzo mi nie zależy, ale z tego co mi wpadło na innym forum to może być kwestia softu i wgrania custom-rom'a który to poprawia, w końcu to android.
Nawigacja
[#] Następna strona