Forum > i30 PD

Czy takie radio obsługuje Android Auto?

<< < (8/19) > >>

dundy:
Sprawdzałem mikrofon wbudowany, mikrofon dokupiony zewnętrzny i nawet mikrofon fabryczny w podsufitce podłączyłem do radia - niestety w każdym przypadku efekt był słaby.
Można się dogadać, ale lepiej nie jechać wtedy >100km/h  ;D

Fabryczne podstawowe radio z fabrycznym mikrofonem ma genialną jakość mikrofonu, to jest jego jedyna przewaga nad chińszczyzną.

piotri:
A jak taki chińczyk gra? Dzwięk jest lepszy/gorszy/taki sam?
Jakoś nie byłem przekonany do tego rozwiązania ale zaczynacie mnie przekonywać ;)
Wszystkie chińczyki jakościowo są takie same? Widziałem na alledrogo są też takie powyżej 2tys z opisem jakie to super hiper lepsze od innych w co za bardzo mi się nie chce wierzyć.

dundy:
Moje gra lepiej od fabrycznego.
Ja wymieniłem też głośniki bo fabryczne są słabiutkie.

tomilipin:

--- Cytat: piotri w 06 Luty 2021, 16:55:23 ---Widziałem na alledrogo są też takie powyżej 2tys z opisem jakie to super hiper lepsze od innych w co za bardzo mi się nie chce wierzyć.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak, też widziałem takie oferty. Te super-hiper radyjka powyżej 2000 zł mają starego Androida i zdecydowanie za mało RAMu. Ja na wiosnę planuję kupić to: https://allegro.pl/oferta/radio-nawigacja-hyundai-i30-2017-android-64gb-kam-9599893241 Android 10, 4 GB RAMU, wszystko super, tylko nie podobają mi się te krzykliwe kolorki na ekranie - jakby można było je zmienić na coś ciemniejszego to byłbym w pełni szczęśliwy.

Rozmawiałem już przez telefon ze sprzedawcą o tym sprzęcie i dowiedziałem się, że może być problem z modułem USB koło gniazd zapalniczki. Sprzedawca twierdzi, że Hyundai wstawiał 3 różne wersje tego USB, a radio współpracuje tylko z jedną.

piotri:
To zaczynam mieć lekki mętlik w głowie.
Czy aby na pewno w Legnicy teraz sprzedają sprzęt tej samej firmy co kupił dundy? Patrząc na symbol sprzętu to nigdzie nie można w sieci go znależć i nie chwalą się już że to jest CUSP.
Dundy co bylo w zestawie? Jak zrozumiałem kamerka też była?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej