Forum > i30 PD

Czy takie radio obsługuje Android Auto?

<< < (12/19) > >>

abes99:
Szkoda, że z oryginalnym radiem z AA są takie problemy z przełożeniem. Gdyby się udało to opanować, byłaby chyba niezła alternatywa. Na allegro kosztują niewiele, może trzeba jakąś dodatkową wiązkę z kupowanego radia wziąć? No i maskownicę wentylacji z miejscem na czytnik kart SD...

guzik_1972:
Witam. Chcialbym sie z wami podzielic moim doswiadczeniem z tym radiem z chin. Radio kupilem w zeszlym roku ,zamontowalem je samodzielnie kwestia 15 min. Radio niby dedykowane do i30 ale uwazam je za kompletna porazke. Orginalna kamera cofania nie dziala z tym radiem bo koreanczycy sobie wymyslili kamere cofania na 6V, USB slot nie dziala,spalilem 2 pendrive, micro wmontowane w tych radiach to kompletna porazka. Jedyne plusy tego radia to android i mapy googla i ze mozna instalowac kazda aplikacje ze sklepu googleplay. Mam wielki zal do sprzedajacych te radia bo nie udzielaja oni kompletnie zadnych informacji o tych problemach.Obecnie radio lezy w piwnicy od 5 miesiecy za ktore wywalilem 1600 zl. Obecnie mam radio dotykowe bez nawigacji i przymiezam sie do kupna orginalnego radia z nawigacja i chcialbym sie zapytac czy ktos juz robil taka podmiane...?

tomilipin:
Hej guzik_1972 , czy mozesz napisac :
1. gdzie kupowales radio?
2. co to dokladnie za model radia?
3. o co chodzi z tym, ze "micro wmontowane w tych radiach to kompletna porazka"? Nie czyta kard microSD?

guzik_1972:
Radio kupiłem zdokladnie te https://allegro.pl/oferta/radio-nawigacja-hyundai-i30-iii-2017-android-9954393312 . Mikrofon w tym radiu nie nadaje się do rozmów telefonicznych chodzi o zestaw głośnomówiący

tomilipin:
No to bardzo mnie zmartwiles, bo sam czailem sie na te radio :( Android 10, 4 GB RAMu - to było dla mnie warzne, ale widze ze jednak nie warto go kupowac.

Dzienki za podzielenie sie wiedzom i doswiadczeniem!

Screen oferty z radiem dla potomnych:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej