Forum > Santa Fe SM
Santa Fe SM, czy diesel do dla mnie dobry wybór?
WookieWroc:
Trochę bez sensu, za każdym razem powinno pokazywać...
Ale i tak auta nie kupiłem bo za 15000zł polift z cieknącym turbo...
Piotrek79:
Może i bez sensu,ale chyba Hyundai tak ma,bo w moim Tucsonie jest tak samo.
Jak jedziesz na automacie to pokazuje w jakim trybie jest lewarek a jak na manualu to jaki masz aktualnie bieg. Jak jedziesz na automacie i przełożysz dźwignie na manual to na wyświetlaczu zmienia się na aktualny bieg.
WookieWroc:
Jeszcze Panowie spytam was o coś, byłem oglądać polifta 125 koni, z zewnątrz no igła, jedno małe ognisko rdzy i tyle, wszystko w fabrycznym lakierze (wiem, pewnie wymieniany zamiast szpachlowany) No ale pod spodem lekka tragedia, rdzy nie było, była tylko na tylnim wachaczu koło gumowej tulejki, tulejka do wymiany. Natomiast ogromny wyciek pod silnikiem, wszystko mokre prawie kapało, w ASO Hyundaia powiedzieli że nie wiedzą skąd cieknie bo wszystko mokre ale podejrzewają że z turbo... natomiast sprzedający mówił że jakiś tam wężyk wymienial i że może być od tego i że to groszowe sprawy, ja auto odpuściłem ale męczy mnie bo tak to ogólnie w dobrym stanie oprócz tego wycieku... no ale jeśli to turbo to regeneracja vgt pewnie w okolicach 2000zł ?
Dodam że auto nie kopciło, nie grzało się, w kompie błędów nie było, dziwna sytuacja...
Piotrek79:
Może spływ oleju z turbiny cieknie. Ja bym to zrobił tak że wjechał jeszcze na kanał, kupić zmywacz do hamulcy,wszysto dobrze umyć i patrzeć skąd to leci. Oczywiście jak właściciel się zgodzi.
WookieWroc:
Napisałem już na FB czy to normalne bo dzisiaj drugie auto sprawdziłem przez raport i to samo ,mega wyciek
Nawigacja
[#] Następna strona