Forum > Santa Fe SM
Santa Fe SM, czy diesel do dla mnie dobry wybór?
Piotrek79:
Jak by miał tylko takie wady jak sprzedający tu pisze to to wszystko jest do szybkiego i w kategorii taniego ogarnięcia.Trzeba by go zobaczyć i jak będzie ok to brać i tyle.
volcan:
--- Cytat: "WookieWroc" ---Panowie a odnośnie tego auta
https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-santa-fe-ID6BsiBh.html#cf9c7da95f
wiadomo rdza i siedzenie to można zrobić
ale co z tymi drzwiami że z pilota nie otwierają się drzwi kierowcy? coś poważniejszego ?
--- Koniec cytatu ---
Siedzenie w sumie dziwnie pęknięte. Miałem 260 tysięcy przebiegu (ponad - a ile w pamięci to nie wiadomo) i nawet nie myślało, żeby pękać. Zamek - prawdopodobnie kaseta zamka do wymiany. Tam nie ma żadnej linki do otwierania przez centralny, bo siłownik jest zintegrowany z całym zamkiem.
Poza tym - fajny kolor :-)
WookieWroc:
Nie wiem czy opłaca się nawet szyć siedzenie bo patrzyłem to komplet jest po 500zł.
A co do tego centralnego, droga zabawa mniej więcej ?
volcan:
Kilkaset złotych pewnie. Dawno temu kaseta do prawych drzwi w ASO kosztowała 700 złotych, używkę kupiłem za 90 złotych i działała 7 lat (aż się auto spaliło).
WookieWroc:
Kurde znalazłem 2.0CRDi 125 konne i gościu usilnie mi wmawia że jego auto jest z Francji i tam nie był montowany DPF i on tego fabrycznie nie ma... prawda to jest ?
Może faktycznie szukać tej wersji 125 konnej ? jest ich więcej i są w lepszym stanie i większy wybór, jedyny ich problem to ten DPF ? raz w miesiącu jeżdzę 500km na autostradzie więc jakoś by się wypalił...
Nawigacja
[#] Następna strona