Forum > i20

[i20 PB] Stukanie w okolicach lewego słupka, oraz trzaski z

(1/6) > >>

rafcio007:
Witam problemów z i20 ciąg dalszy, od paru dni słyszę stukanie w lewym słupku, na wysokości głowy, dzieje się tak głownie gdy jadę po nierównościach, natomiast gdy jadę z małą predkością na 1 lub 2 biegu, słyszę trzaski, taki dziwny dzwięk, jakby coś się przepalało tak to ujmę z deski rozdzielczej. Jutro dzownie do serwisu i umawiam się na wizytę w Lublinie. Wcześniej opisywałem problem biegu wstecznego, byłem w serwisie  i kazali mi wyjeździć autko tak do 1,5tyś km i jeśli będzie nadal problem zglosić się. To teraz czeka ich miła niespodzianka :) 3 usterki.

Ktoś ma pomysł co to może być?

ZacnyRycerz:
Nie martw, nie jestes sam. W i20 ktorym latam też skrzypi w desce rozdzielczej, na prawo od radio gdzies glebiej.
Dodam, iż odczówam lekkie drżenie na jedynce, jakby zamach był źle wyważony.

de_assis:
Jestem w trakcie wyjasniania problemu ze stukami w desce. Myslalem ze to rury od nawiewow, w serwisie stwierdzili, ze to deska trze o slupek i stad te dzwieki. Sprawa jest w toku, niestety pojawily sie nie mile problemy ale to opisze w swoim temacie po zakonczeniu sprawy.

rafcio007:
jutro jadę do serwisu w sprawie stuków z lewego słupka, jak się uporają z tym, mają się zajać biegiem wstecznym i deska rozdzielczą, no zobaczymy, eh mam nadzieje że kupna i20 nie będę żałował

de_assis:

--- Cytat: "rafcio007" ---jutro jadę do serwisu w sprawie stuków z lewego słupka, jak się uporają z tym, mają się zajać biegiem wstecznym i deska rozdzielczą, no zobaczymy, eh mam nadzieje że kupna i20 nie będę żałował
--- Koniec cytatu ---

Mi na bieg wsteczny powiedzieli TEN TYP TAK MA, po częsci sie z nimi zgadzam, bo w innych autach tez mi sie zdarzalo ze ten wsteczny nie wchodzil za pierwszym razem.

Mysle ze kupna i20 nie bedziesz zalowal. Pilnuj jednak sprawy z deska, zeby wszystko dobrze zlozyli.

P.S

el_kapitan prosze odpisz na PW

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej