Forum > i30 PD
I30 PD - Jak uruchomić funkcję SLIF?
farciarzgilmore:
Byłem wczoraj na serwisie tak jak pisałem i bardzo uprzejmi panowie włączyli mi tą funkcję za pomocą ściągi, bez żadnej opłaty. Działa bardzo fajnie i już wiem, że na pewno będzie trochę pomocne przy jeździe poza miastem.
Karol___:
W najbliższym czasie wybieram się do serwisu w celu sprawdzenia jednej rzeczy, która wydaje mi się dość dziwna ale przy okazji chciałbym, aby włączono mi funkcję slif. Mam wersję comfort, więc nie powinno być z tym problemu niemniej w wątku pojawia się też opcja wyświetlania znaków w kolorze. Czy komuś udało wierzyć się te funkcję? Jeżeli tak to jak? (W serwisie/ na własną rękę?)?
abrax:
Skoro koreańscy programiści wszystko na wyświetlaczu zrobili czarno-białe, to nie spodziewaj się kolorowych znaków.
Traktuj SLIF jako ciekawostkę a nie mega funkcję full-wypas, full-kolor, full-HD. Gdyby choć współpracowała z limitem prędkości i potrafiła sama zmniejszyć prędkość, by chronić przed mandatem, to mogłaby być przydatna. A tak to tylko drobiazg, który warto mieć, bo jest.
Karol___:
Nie wiem na jakiej podstawie zakładasz, że oczekuję full HD i podobnych bajerów. Zadaje pytanie, bo w wątku pojawił się ten temat i nie został wyjaśniony. Jeżeli nie chcesz tego zmieniać w swoim samochodzie to nikt cię do tego nie zmusza, nie musisz też o tym pisać. Forum jest od tego żeby wymienić się swoimi doświadczeniami, a skoro ich nie masz to polecam czytać, bo może się dowiesz czegoś nowego.
P.S. jak bym chciał full HD to kupiłbym sobie ekran i tam wstawił. Jakbym chciał mieć samochód autonomiczny rozważyłbym Teslę.
dr.boczek:
--- Cytat: abrax w 08 Marzec 2021, 10:52:08 --- Gdyby choć współpracowała z limitem prędkości i potrafiła sama zmniejszyć prędkość, by chronić przed mandatem, to mogłaby być przydatna. A tak to tylko drobiazg, który warto mieć, bo jest.
--- Koniec cytatu ---
Rozkminiałem czy nie włączyć sobie tej opcji w moim i30 ale to rzeczywiście bez sensu skoro te dwa systemy nie współpracują ze sobą. Dam sobie spokój w takim razie.
Nawigacja
[#] Następna strona