Forum > i30 PD
Przegląd serwisowy.
iPeace:
Doświadczenie mam tylko z działem blacharskim, wszystko wykonali poprawnie, nie widać śladów naprawy. Na przedniej szybie została taka mgiełka widoczna pod słońce, zauważyłem to niestety po czasie. Bałem się że to lakier ale zeszło po mocniejszym machaniu mikrofibrą. Nie mniej, na przyszłość warto dokładniej sprawdzać elementy które nie były naprawiane :D
olo018:
Witam przegląd roczny i gwarancyjny po 4 latach przebieg 14,5tk wykonany w Austrii ,wymienione olej w silniku wszystkie filtry,przegląd karoserii,i przegląd gwarancyjny ,razem tylko 430,00 Euro. ;D
farciarzgilmore:
Mam pytanie co byście poradzili. Samochód z 2018 roku, benzyna 1.4 100 KM, przebieg ok 41000. Olej wymieniam bardzo często, filtry itp. tak samo. Zastanawiam się nad wymianą świec zapłonowych. Warto wymieniać przy takim przebiegu i czy to coś zmieni? Zaznaczam, że nic niepokojącego nie zauważyłem, jeżdżę natomiast bardzo dużo po mieście i krótkie dystanse. Drugie pytanie to jak można sprawdzić jakie świece są zakładane na pierwszy montaż, zwykłe czy irydowe?
iKingPin:
Wg instrukcji świece wymiana przy 160 tyś km :)
Nie zaprzątaj sobie tym głowy :)
weuek:
--- Cytat: farciarzgilmore w 04 Luty 2022, 10:40:38 ---Drugie pytanie to jak można sprawdzić jakie świece są zakładane na pierwszy montaż, zwykłe czy irydowe?
--- Koniec cytatu ---
Wykręcić jedną i stwierdzić przy pomocy oczu.
Nawigacja
[#] Następna strona