Forum > ix35 EL

[ix35 EL] ile czekaliście na odbiór auta

<< < (4/6) > >>

firefighter1:
nie wiem jak walizki pod podłogę chowacie, a podgrzewane fotele to nie zbędny bajer tylko luxus. Zimą włączasz siedzonko, a z ogrzewaniem czekasz aż silnik się nagrzeje zamiast zziębniety jechać i jeszcze z kratki chłodem leci.

Zibi:
nie wiem jak będzie w IX, ale w Toyocie nie miałem podgrzewania a ciepło robiło się w czasie odśnieżania szybek, więc bez przesady, brałem to co mi się faktycznie przyda a nie wodotryski.

firefighter1:
jak kupowałem pierwszy samochód w salonie też tak myślałem, następnym razem już wiedziałem co to wodotryski a  co użyteczna funkcja no i ja nie odśnieżam szyb tylko włączam odszranianie szyby i spokojnie czekam na podgrzewanym fotelu  :-|

canion:
Tylko do momentu pierwszego pęknięcia szyby wzdłuż linii wycieraczek. co prawda usterka bardzie dokuczliwa w Sportage3 ale w ix35 też występuje

firefighter1:
ix 35 nie ma wbudowanego paska podgrzewanego- jest to ustawienie nawiewu i sposobu grzania nagrzewnicy-funkcja automatyczna na guzik (znajduje się w kabinie-sprawdzałem). Funkcja działa świetnie, nie musiałem skrobać szyb w silne mrozy, szyba równomiernie jest nagrzewana i lód czy oszronienie szybko schodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej