Forum > ix35 EL
[ix35 EL] ile czekaliście na odbiór auta
firefighter1:
--- Cytat: "Zibi" ---........., rura z przodu, stopnie z boku i blokada skrzyni biegów - chyba starczy tych dodatków :)
--- Koniec cytatu ---
lepiej żeby rura była z tyłu :mrgreen: bo z przodu to może być czuć spaliny jak w Starze :-P
Zibi:
chodzi o taką rurkę:
radark:
nie martw się ja zamawiałem wersję classic w niej nie ma alarmu ani czujników parkowania ale dorzucili mi jako gratis w cenę auta, opony dunlopa zimowe też, i parę innych dodatków także promocje na ix są spoko, w zasadzie róznica z wersją comfort polega na klimie w classicu jest manual w comforcie automat, jak dla mnie manualna wystarcza chłodnice są te same, w i30 miałem automat i bałem sie że manual jest duzo gorszy ale jak pisałem dla mnie wystarcza i nie ma problemu z szybkim chłodzeniem czy nagrzaniem
Zibi:
gdyby chodziło tylko i klimę to bym podziękował, ale mi chodziło o bluetooth, felgi 17 cali (16 jakieś małe były), kierunki w lusterkach i składane lusterka, koło zapasowe, relingi ... szkoda, że nie mam wyświetlacza kompa tego co jest w Style, jakiś taki przyjemniejszy, bo podgrzewane siedzenia czy chromowane klamki to już zbędny bajer :)
radark:
ja tam nie chciałem koła, laweta 24h gratis, zestaw naprawczy łatwy w obsłudze a ile dodatkowo miejsca w bagażniku, dwie walizki spokojnie wejdą, więc dla mnie koło zbedne ale co kto woli
Nawigacja
[#] Następna strona