Forum > ix35 EL

[ix35 EL] ile czekaliście na odbiór auta

(1/6) > >>

mwap:
Witam!
Koledzy mam takie pytanie il czekaliście na odbiór swoich IX35?

mmarcu:
Ja czekałem 1,5 miesiąca na samochód, który w momencie zamawiania był już w Polsce na składzie celnym. Miało być 2 tygodnie. Samochód przyjechał do salonu szybciej, natomiast dokumenty z HMP dużo później. HMP ma dziwną politykę dystrybucji dokumentów. A jak przyszły to nie były kompletne.  U mnie brakowało odpisu polskiego ze świadectwa homologacji oraz adnotacji o recyklingu, co wydają na jednej kartce papieru. Proponuję zwrócić uwagę, że na tym jednym dokumencie pieczątki mają być w dwóch miejscach, pod odpisem ze świadectwa homologacji i pod adnotacją o recyclingu.

Ile się czeka na samochód, który nie jest jeszcze wyprodukowany - nie wiem. Wkurzało mnie to oczekiwanie, ale po odbiorze samochodu o tym zapomniałem. Jest super.

zomol:
Ja czekałem 5 dni :-P

canion:
Około miesiąca. Mimo że w momencie zamawiania podobno był już stoku w Polsce. ale też i nie spieszyło mi sie jakoś strasznie bo auto miałem odbierać na letnich oponach  wiec czekałem na wiosenną aurę ;) .

Do tego  dealer informował mnie   na bieżąco o zmianach statusu zamówienia  wiec nawet specjalnie nie musiałem wydzwaniać i sie dopytywać.  Jak było umówione tak sie salon z umowy wywiązał. poki co mają u mnie +.
po kilka dniach od odbioru   dealer zadzwonił do mnie ponownie dopytując sie czy jestem zadowolony z zakupu i czy auto sprawuje sie zgodnie z oczekiwaniami.  drobiazg a kolejny + dla dealera.

Zaproponowali też aby po 3 tys podjechać  na zerowy przegląd i wymienić olej. Jeszcze nie wiem czy warto.

radark:
ok miesiąca, samochód był po 3 tygodniach ale montowali jeszcze dodatki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej