Forum > i30 FD
Hyundai i30 nadmierny halas
TOMEKLAD:
--- Cytat: "Mieszko" ---Zgadza się kazdy dodatkowy "ruchomy element" będzie generował jakieś "dodatkowe" dzwięki. Ale zawieszenie nie jest przesadnie głośne ;-)
pozdro
--- Koniec cytatu ---
przedtem jeździłem toyotą corollą zawieszenie było zdecydowanie cichsze
dlatego trudno mi się przyzwyczaić
iwanicki_sylwes:
ja z nexi przesiadłem się do i30 i wrażenie jest naprawdę ogromne na plus. poprzednim samochodem jeździłem z żonka 2 lata bo od ojca go dostałem. i30 mam mam dopiero tydzień fakt faktem silnik przy 3500 słychać go ale można moim zdaniem do tego się przyzwyczaić, włączyć radio i wsłuchać sie w głośniki a nie w dźwięk silnika, a jeśli coś wam przeszkadza w tym samochodu to można było by kupić inny samochód nie zawsze hyundaia ale cena za to wyposażenie jest o wiele droższe więc nie ma co ludzie narzeka ze na i30
pozdrawiam
jery1944:
Moja pierwsza wypowiedz dotyczyla ,nie glosnosci silnika a odglosow dochodzacych z zawieszenia przy jezdzie po nierownosciach,
grzech:
hmmm....
nie miałem jeszcze okazji jechać innym i30 niż swoim.
W moim pojeździe nie ma żadnych stuków, hałasów itp. innych niż szum opon i silnika.
A przy nierównościach autko podskakuje wraz z pasażerami lecz odgłosów z konstrukcji auta nie ma.
iwanicki_sylwes:
http://www.sztukawyciszania.pl/?id=kontakt
zapraszam na tą stronę firma wycisza cały samochód i można tez wyciszyć komorę silnika ja jutro zadzwonię i się zorientuje w cenach
Nawigacja
[#] Następna strona