Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Brak oświetlenia w bagażniku Santa Fe przy otw
tumariusz:
No musze się do niego dobrać jak będzie cieplej bo teraz to jescze za zimno i plastiki mogą się połamać.
Probably:
--- Cytat: "stolek6" ---Musi byc problem z wlacznikiem od klapy. Nie wiem gdzie sie znajduje , bo nie mialem takiego problemu , wiec nie szukalem.
--- Koniec cytatu ---
sprawdzałem dzisiaj .... wyłączniki są w zamkach
ferudin:
--- Cytat: "tumariusz" ---No musze się do niego dobrać jak będzie cieplej bo teraz to jescze za zimno i plastiki mogą się połamać.
--- Koniec cytatu ---
ewidentnie brak masy na klapie. Też mogłem ręcznie włączać lampkę ale już przy otwieraniu szyby bądź klapy nie paliło się. Tak samo nie świeciła się kontrolka na desce rozdzielczej informująca o otwartej klapie bagażnika. Podciągnąć masę do klapy i będzie wszystko grało.
Probably:
tumariusz... jeśli nie pali Ci się na desce kontrolka od otwartej klapy, to faktycznie stawiał bym na brak masy.... podobnie jak kolega powyżej.
Arni71:
--- Cytat: "Probably" ---tumariusz... jeśli nie pali Ci się na desce kontrolka od otwartej klapy, to faktycznie stawiał bym na brak masy.... podobnie jak kolega powyżej.
--- Koniec cytatu ---
co z podświetleniem tablicy rejestracyjnej?? jeśli świeci to nie masa - tak logicznie myśląc, poza tym jeszcze zasilanie zamka z centralki - ta sama sprawa, masa nie jest wybiórcza - działa albo wszystko albo nic.
Nawigacja
[#] Następna strona