Forum > Zakup Hyundaia
Ile udało się wam uzyskać rabatu na nowego Hundaia?
tom69:
W zeszłym roku, na wyprzedaży kupiłem 1,7 crdi, 141 KM , stone grey ( wiadomo, kolor 2,5 tys.), + Ubezpieczenie pakiet 2660zł, + alusy z oponami i czujnikami, + dywaniki za 89,9 tys. ( bez koloru , ubezp., i kompletnych kół to bym dał ok. 81,5 tys.).
Życzę udanych pertraktacji i oczywiście napisz za ile wyrwałeś hultaja :) :!:
mlodyksiegowy:
Kolego napisz kiedy kupowałeś (miesiąc) oraz jaką opcję wyposażenia? Te koła to drugi komplet z zimowymi, po confort jest już na alu?Ja generalnie jeszcze czekam. Za Tucsona mogę dać +/- 85 tys za i40 80tys, zobaczymy co z tego będzie... Patrząc na rankingi sprzedaży niebawem jeśli chodzi o Tucsona może nie być w czym wybierać (z gotowych samochodów - choć pewnie jeszcze coś dostaną z produkcji a pewno wszystko nie zejdzie).
Postanowienie takie, że oba samochody mi się podobają, oba mają swoje plusy i minusy więc, który prędzej będzie możliwie blisko zakładanego budżetu tego biorę 8-)
tom69:
Kolego, pertraktacje trwały 29-30.XII.2016r. a przywieźli mi go 13.I.17r.
Był na alusach 16" letnie, dołożyli zimówki alu na 16-ch z TPMS.
Oczywiście powiedziałem im, żeby założyli mi zimówki, przecież styczeń to jest, nie było problemu, letnie zapakowali do kufra.
Mam wersję comfort.
Też chciałem Tucsona z 1,6 benzyna , ale już nie było takiego jak chciałem :(
To kolor nie taki a jak kolor ok, to wersja nie taka ... ale nie żałuje , fajny jest i ma prezencję :)
mlodyksiegowy:
Masz kombi czy sedan?
tom69:
Mam sedana, dla mnie ładniej wygląda.
Nawigacja
[#] Następna strona