Forum > Zakup Hyundaia

Ile udało się wam uzyskać rabatu na nowego Hundaia?

(1/5) > >>

mlodyksiegowy:
Ponieważ nie mam parcia na nowy samochód chciałbym kupić go w jak najlepszej cenie, mam już jakieś negocjacje poczynione natomiast nie wiem tak naprawdę gdzie jestem, czy to już koniec czy jeszcze mogę coś ugrać w salonie.

Proszę napiszcie jaki % udało się wam wynegocjować od ceny katalogowej waszego samochodu, ewentualnie jakie dodatkowe profity...

Ja na chwile obecną jestem na takim poziomie:
- i40 sedan, confort, 1,7 crdi 141km - 85000 brutto (biały)
- Tucson, confort, 1,7 crdi 115km - 90500 brutto (biały)
Handlowiec twierdzi, że nic więcej już nie może i daje tylko dywaniki gumowe, no ale wiadomo czas płynie i w/w ceny wydaja mi się dobre jeśli samochód kupowałbym w maju lub czerwcu 2017 natomiast teraz jeszcze chwila i samochód będzie wart rocznikowo zdecydowanie mniej  :roll:

robaszek127:
Poczekaj bo teraz to najgorszy czas na zakup. Jak widać na razie jeszcze nie chcą dawać więcej a i tak zbliża się grudzień gdzie inni będą ogłaszać wyprzedaże modeli.

Fred.X:
Hyundai Tucson Comfort + 1.7CRDi 92.000 , w Bydgoszczy , w Toruniu jeszcze nie byłem

mlodyksiegowy:
Też jestem z Bydgoszczy, ofertę mam z Fordońskiej. Napisz jaki kolor i jak finansuje kolego bo przy leasingu jest dodatkowe 2%, rozumiem że wersja 115km

Fred.X:
Zniżka dla grup zawodowych + rabat za wyprzedaż , kolor biały

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej