Forum > Zakup Hyundaia

Ile udało się wam uzyskać rabatu na nowego Hundaia?

<< < (3/5) > >>

mlodyksiegowy:
Ok, mi też się bardziej podoba - pytam bo kombi droższy cennikowo

jareckialfa:
Z tymi wyprzedażami to jeszcze faktycznie krucho mój ojciec dwa tygodnie temu zamawiał Tuscona 1.6 benzyna w wersji Comfort plus wybrał sobie dodatkowo kolor biała perłe wraz z jasnym środkiem i pakiet audio czyli nawigacja kamera itp. to zaproponowali super rabat na dywaniki gumowe 😀 czyli promocja jak ta lala wspominalem im właśnie o dołożeniu opon zimowych to oczywiście nie ma mowy mogą jedynie w gratisie założyć opony zimowe jak im dostarczymy

Fred.X:
W tym roku z Tucsonem może nie być tak kolorowo , bo nie narzekali zbytnio na zbyt przez cały rok, jak pytałem o tego co mnie interesował (biały) to niby tylko 5 sztuk w wersji comfort 1.7 CRDi

mlodyksiegowy:
Ja myślę że to jakaś ściema - bo jak się pytałem w połowie października to też niby mieli 5 sztuk na stocku (w w/w specyfikacji) czyli wychodzi na to, że nie sprzedali ani jednej lub wszystkie które poszły były z produkcji lub w innym kolorze niż biały.
Zresztą skoro sprzedali około 350 nowych Tucsonów w 10/2017 to liczba 5 szt wypada dość marnie

Fred.X:

--- Cytat: "mlodyksiegowy" ---
Zresztą skoro sprzedali około 350 nowych Tucsonów w 10/2017 to liczba 5 szt wypada dość marnie
--- Koniec cytatu ---
ta liczba dotyczy aut zarejestrowanych na osoby fizyczne , czyli klientów indywidualnych, nie dotyczy firm i leasingów oraz wynajmu długoterminowego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej