Hahaha, teoretyk! Gratuluję że nie miał Pan problemu. Jak te super katalogowe NGK czy Championy mają wg. Pana zawsze taką przerwę jak podaje w opisie ich producent, to może właśnie czas się dowiedzieć do czego jest szczelinomierz, bo na pewno nie do doginania czegokolwiek hehehe. Tylko dwa razy zakupiłem ngki i za kazdym razem tylko dwie miały przerwę taką jak podawał producent, chociaż były z jednego 4-paka wszystkie. Nie znaczy to że auto zaraz nie będzie palić, czy będzie kichać czy cokolwiek, chodzi o samą zasadę. Nie wspomnę już o wykręceniu i sprawdzeniu ponownie tej przerwy po 5 tyś. jeżdżenia na lpg...
A o trzech elektrodach - dziękuję za Pana doświadczenia, bo w całym temacie nic o tym nie było. Ja też nie używam

Duże koncerny bulą kupe kasiory za to, żeby być w tych instrukcjach producentów aut, na jakość nie zawsze wystarcza. To, że jest gdzieś ich logo, nie znaczy że są lepsze. Każdy ma prawo do swojej opinii - taka jest moja.
Jeśli mama Panu powie, że pomidorową się je z makaronem, to Pan nigdy z ryżem nie spróbuje? No tak to byśmy do tej pory w jaskiniach siedzieli!
Pozdrawiam i kreatywności życzę w przyszłości.