Witamy w HKP 2.0 :-)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I teraz takie pytanie czy ktoś wymieniał u siebie taki zestaw?Z jakimi muszę liczyć sie kosztami u mechanika? Ile zapłaciliście za wymianę rozrząduCiekawy jestem ogólnie kosztów z jakimi przyjdzie mi się zmierzyć u mechaniora :mrgreen:aa zapomniał bym się łatwa jest to operacja czy trudna? żeby nam nie zszedł pacjent przypadkiem :-P
ROTHMANS tak z ciekawości, ile wyszły Cię części ?
robocizna 7godz. - 728,00 zł ( rozrząd, wymiana oleju, filtra oleju, klocków tył, wkład filtra paliwa )i tak jak kolega powyżej wspomniał, 2 lata gwarancji
No to ładnie ale myślę że była by zupełnie inna cena za wymianę jeżeli podjechał bym ze swoimi częściami..
Kpl. rozrząd plus pompa oczywiście ... 846,64 zł również oryginalnyco do robocizny- wyszło nawet taniej (popierniczyłem z vatem).... dokładnie 556,01 złniby naliczyli jakieś kilka % rabatu, ale to pic na wodę ..tu masz wszystko :
Widzę ,że w ciągu 5 lat ceny pozostały takie same,więc jest jakby taniej :mrgreen:
Za rozrząd płaciłem 470 zł komplet z pompą wody oryginał 100% wszystko . Za wymianę 200 zł i mam fakturę z gwarancją na rok . Może mało ale jest .